O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Svatba 2020 střední Čechy - tipy, nabídky
Ahoj, sháním nějaké pěkné místo v Praze, Středních čechách a okolí. Potřebuji ubytování pro cca 40 …
farmaheroutice
Před 5 lety
24
Kde vytisknou vlastní graficky zpracované oznámení?
Prosím kde si nechat vytisknou již vlastní graficky zpracované oznámení? - Cenově přijatelné. Děkuj…
printia
Před 6 lety
4
Nesedí mi přítelova rodina
Ahojte,řešíme s přítelem casto obřad a hostinu, dnes mi řekl,ze proste nechce dat za svatbu majlant…
wanessa1
Před 6 lety
3
Sháním kameramana, srpen 2020, kousek od Opavy
Svatba srpen 2020 kousek od Opavy. Chtěla bych natočit jen něco málo přípravy a obřad nějaké doporu…
furst
Před 6 lety
4
Misto pro svatbu Olomoucko - tipy
Zdravim, chtela bych se zeptat na tipy, rady, kde usporadat svatbu. Chteli bychom za rok 9/2020 v o…
marti2511
Před 6 lety
1
Sál na svatební hostinu Uničov, Litovel, Šumperk
Zdravím, nemáte, prosím, někdo tip na nějaký prostor v okolí Uničova, Litovle nebo Šumperka, ne re…
riffve
Před 6 lety
1
Svatba ve dvou - co dát rodině?
Ahojte, prosím, chci se zeptat, zda někdo nemá nějaký nápad, nebo zkušenost... Budeme se brát v …
angelikka
Před 6 lety
5
Fotografka, 23.11.2019, Brandýs nad Labem
Hledáme šikovnou fotografku na obřad (predani prstynku, gratulaci atd), společne fotky hostů, skupi…
roninka87
Před 6 lety
9
sponzor fóra
Mlýn Stříbrná Skalice, hotel Lony - zkušenosti se svatbou
Dobrý den, máte někdo aktuální zkušenost s jedním z těchto míst? Obě se mi libí, ale mlýn ve Stříbr…
19753
Před 6 lety
7
Kapela na svatbu z okolí Ústí nad Orlicí
Ahoj, neznáte nějakou kapelu v okolí Ústí nad Orlicí, která by nám mohla zahrát na svatbě? Měli jsm…
stistko_music
Před 6 lety
8
Místo pro obřad v přírodě - Děčín
Ahoj holky, nevíte o nějakém místě v přírodě v okolí Děčína, kde by byl parádní obřad ? Představu…
lucka_dc
Před 6 lety
1
Fotograf, České Budějovice, 2.11.2019
Dobrý den, prosím o tipy na šikovného fotografa/fotografku z jižních Čech nebo klidně rovnou i o …
davidlidmila
Před 6 lety
20
Chateau St. Havel - zkušenosti se svatbou
Zdravím, podaří se mi prosím sehnat kontakt na nevěsty, které měly svatbu na tomto místě? Moc ráda …
zamika
Před 6 lety
7
Místo na svatbu u Prahy?
Ahoj :). Prosím našly by se typy na místo na svatbu v okolí Prahy, nejlépe Praha východ směrem Měln…
nikca92
Před 6 lety
5
Kadeřnice a vizážistka, 19.10. - Ostrava Michálkovice
Na poslední chvíli mi odřekla kadeřnice. Potřebuji pomoct termín svatby mame 19.10. Jsem z ostravy …
danny_ivetka
Před 6 lety
4
Místo na svatbu s bazénem nebo rybníkem, Ostrava
Ahoj! Hledáme místo na svatbu, které by mělo přístup k venkovnímu bazénu/rybníku. Jelikož se ber…
sabina1995
Před 6 lety
1
Místo pro svatbu Nymburk, Poděbrady, Jičín
Ahoj holky. Potřebovala bych poradit, kde jsou nějaká hezká místa pro svatbu, Středočeský kraj, ne…
beth
Před 6 lety
6
Moderátor nebo DJ, Javorník, 26.9.2020
Dobrý den, poptáváme DJ na oslavu svatby v Javorníku 26. září 2020. Prosím i o cenovou nabídku. Díky
djhenry
Před 6 lety
5
Velkoobchod květin - doporučení
ahoj chtěla bych se zeptat, jestli neznáte nějaký dobrý velkoobchod květin, kam by se dalo dostat …
cofka1
Před 6 lety
3
Svatební koordinátorka v Praze a okolí
Hezký den všem, prosím doporučte mi svatební koordinátorky se kterými jste sami osobně byly spokoj…
koordinacesvateb
Před 5 lety
4
Svatební fotograf/fotografka, 26.6.2020, v Sedlčanech
Dobrý den, poptáváme svatebního fotografa/fotografku na 26.6.2020 (pátek). Svatba bude v Sedlčan…
originalfoto
Před 6 lety
24
Zákusky a dezerty na svatbu - Brno, Olomouc, Šumperk
Milé nevěsty, mohla bych Vás poprosit o ověřený tip na svatební cukroví v Brně a jeho okolí, popř. …
j_ana1993
Před 6 lety
1
Fotogaf, 21.3.2020, Blatnice pod svatým Antonínkem
Ahoj, hledáme fotografa na svatbu, která se bude konat 21.3.2020. Obřad bude na Antonínku - Blatni…
ivanguyen
Před 6 lety
24
Laser oznámení - kde sehnat?
Seženu někde podobné jako na kyoprint? ale levnější? :-) https://www.kyoprint.cz/produkt/l2137/
futura_grafika
Před 6 lety
2
Svatební cesta - Dominikánská republika
Ahojky, má někdo zkušenost s vycestovanim do Dominikány hned po svatbě ? Dostali jsme svatebním dar…
kvetulka89
Před 6 lety
6
Kameraman, 21.9.2019, Vysočina
Ahoj, poptáváme někoho na svatbu dne 21.9.2019 na Vysočině. Pište mi prosím do zpráv Díky h.
monika_tomas
Před 6 lety
2
Kostelík v Plzni a okolí pro svatební obřad
Ahoj dámy, nevíte někdo o místě pro církevní obřad v Plzni a okolí? Rádi bychom nějaký menší krásn…
makky225
Před 6 lety
1
Fotograf, 27.6.2020, Těrlicko
Ahoj, sháníme šikovného svatebního fotografa - profesionála, který by mohl nafotit svatbu v penzion…
jindrapekar
Před 5 lety
24
Zlé sny před svatbou
Nevěstinky....potřebuji poradit... od konce července jsem zasnoubená a svatbu plánujeme na příští l…
lekulina
Před 6 lety
5
Kameraman, 5.10.2019, Český Krumlov
Dobrý den, sháníme na svatbu dne 5.10.2019 -Český Krumlov cenově dostupného fotografa. Zn: kvalitně…
furst
Před 6 lety
5
1
2
…
253
254
255
256
257
…