O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Svatební šaty polité gulášem, půjde to dolů?
Holky pomoc, šaty mi polil gulášem opilý svatebčan. Myslíte, že to půjde dolů? Máte nějakou zkušeno…
kriss13
Před 6 lety
8
Svatební fotograf, Vysočina, 6. 6. 2020
Dobrý den, prosím o doporučení fotografa, který by měl ještě volno pro nafocení svatby 6. 6. 2020 u…
remula2
Před 6 lety
18
Svatební koordinátorka, 17.7.2020, Vysočina
Dobrý den, mohu poprosit o doporučení, ideálně z osobní zkušenosti, na svatební koordinátorku pro…
hotelvir
Před 5 lety
5
Svatební fotograf, Říčany u Prahy, 25.10.2019
Sháníme svatebního fotografa na 25. 10. 2019 od 10:30 do cca 14:00. Obřad bude v obřadní síni v Uh…
monika_tomas
Před 6 lety
12
Svatba koncem února?
Ahoj, plánujeme letní svatbu ale pořád ještě přemýšlím o variantě koncem února. V létě je super, že…
k_vitkova
Před 6 lety
8
Ubytování a hostina poblíž zámku Loučeň
Ahoj, uvažujeme o obřadu na zámku Loučeň ale hostinu a ubytování chceme kvůli financím někde jinde.…
wanessa1
Před 6 lety
3
Kde sehnat tyto snubní prsteny?
Zdravím, nevíte někdo náhodou, kde bych mohla sehnat tento typ prstenů? Našla jsem tuto fotku kdysi…
l9820
Před 6 lety
5
Svatba 2020 střední Čechy - tipy, nabídky
Ahoj, sháním nějaké pěkné místo v Praze, Středních čechách a okolí. Potřebuji ubytování pro cca 40 …
farmaheroutice
Před 5 lety
24
sponzor fóra
Kde vytisknou vlastní graficky zpracované oznámení?
Prosím kde si nechat vytisknou již vlastní graficky zpracované oznámení? - Cenově přijatelné. Děkuj…
printia
Před 6 lety
4
Nesedí mi přítelova rodina
Ahojte,řešíme s přítelem casto obřad a hostinu, dnes mi řekl,ze proste nechce dat za svatbu majlant…
wanessa1
Před 6 lety
3
Sháním kameramana, srpen 2020, kousek od Opavy
Svatba srpen 2020 kousek od Opavy. Chtěla bych natočit jen něco málo přípravy a obřad nějaké doporu…
furst
Před 6 lety
4
Misto pro svatbu Olomoucko - tipy
Zdravim, chtela bych se zeptat na tipy, rady, kde usporadat svatbu. Chteli bychom za rok 9/2020 v o…
marti2511
Před 6 lety
1
Sál na svatební hostinu Uničov, Litovel, Šumperk
Zdravím, nemáte, prosím, někdo tip na nějaký prostor v okolí Uničova, Litovle nebo Šumperka, ne re…
riffve
Před 6 lety
1
Svatba ve dvou - co dát rodině?
Ahojte, prosím, chci se zeptat, zda někdo nemá nějaký nápad, nebo zkušenost... Budeme se brát v …
angelikka
Před 6 lety
5
Fotografka, 23.11.2019, Brandýs nad Labem
Hledáme šikovnou fotografku na obřad (predani prstynku, gratulaci atd), společne fotky hostů, skupi…
roninka87
Před 6 lety
9
Mlýn Stříbrná Skalice, hotel Lony - zkušenosti se svatbou
Dobrý den, máte někdo aktuální zkušenost s jedním z těchto míst? Obě se mi libí, ale mlýn ve Stříbr…
19753
Před 6 lety
7
Kapela na svatbu z okolí Ústí nad Orlicí
Ahoj, neznáte nějakou kapelu v okolí Ústí nad Orlicí, která by nám mohla zahrát na svatbě? Měli jsm…
stistko_music
Před 6 lety
8
Místo pro obřad v přírodě - Děčín
Ahoj holky, nevíte o nějakém místě v přírodě v okolí Děčína, kde by byl parádní obřad ? Představu…
lucka_dc
Před 6 lety
1
Fotograf, České Budějovice, 2.11.2019
Dobrý den, prosím o tipy na šikovného fotografa/fotografku z jižních Čech nebo klidně rovnou i o …
davidlidmila
Před 6 lety
20
Chateau St. Havel - zkušenosti se svatbou
Zdravím, podaří se mi prosím sehnat kontakt na nevěsty, které měly svatbu na tomto místě? Moc ráda …
zamika
Před 6 lety
7
Místo na svatbu u Prahy?
Ahoj :). Prosím našly by se typy na místo na svatbu v okolí Prahy, nejlépe Praha východ směrem Měln…
nikca92
Před 6 lety
5
Kadeřnice a vizážistka, 19.10. - Ostrava Michálkovice
Na poslední chvíli mi odřekla kadeřnice. Potřebuji pomoct termín svatby mame 19.10. Jsem z ostravy …
danny_ivetka
Před 6 lety
4
Místo na svatbu s bazénem nebo rybníkem, Ostrava
Ahoj! Hledáme místo na svatbu, které by mělo přístup k venkovnímu bazénu/rybníku. Jelikož se ber…
sabina1995
Před 6 lety
1
Místo pro svatbu Nymburk, Poděbrady, Jičín
Ahoj holky. Potřebovala bych poradit, kde jsou nějaká hezká místa pro svatbu, Středočeský kraj, ne…
beth
Před 6 lety
6
Moderátor nebo DJ, Javorník, 26.9.2020
Dobrý den, poptáváme DJ na oslavu svatby v Javorníku 26. září 2020. Prosím i o cenovou nabídku. Díky
djhenry
Před 6 lety
5
Velkoobchod květin - doporučení
ahoj chtěla bych se zeptat, jestli neznáte nějaký dobrý velkoobchod květin, kam by se dalo dostat …
cofka1
Před 6 lety
3
Svatební koordinátorka v Praze a okolí
Hezký den všem, prosím doporučte mi svatební koordinátorky se kterými jste sami osobně byly spokoj…
koordinacesvateb
Před 5 lety
4
Svatební fotograf/fotografka, 26.6.2020, v Sedlčanech
Dobrý den, poptáváme svatebního fotografa/fotografku na 26.6.2020 (pátek). Svatba bude v Sedlčan…
originalfoto
Před 6 lety
24
Zákusky a dezerty na svatbu - Brno, Olomouc, Šumperk
Milé nevěsty, mohla bych Vás poprosit o ověřený tip na svatební cukroví v Brně a jeho okolí, popř. …
j_ana1993
Před 6 lety
1
Fotogaf, 21.3.2020, Blatnice pod svatým Antonínkem
Ahoj, hledáme fotografa na svatbu, která se bude konat 21.3.2020. Obřad bude na Antonínku - Blatni…
ivanguyen
Před 6 lety
24
1
2
…
253
254
255
256
257
…