Svatba 2020 střední Čechy - tipy, nabídky

Ahoj, sháním nějaké pěkné místo v Praze, Středních čechách a okolí. Potřebuji ubytování pro cca 40 lidí, svatba vše na jednom místě a finančně bychom se rádi vešli do 120 tis. včetně jídla, pití, ubytování, pronájmu, výzdoby bez květin (mám zajištěné). Bylo by fajn, aby tam byla i nějaká zahrada, kde by mohla být v případě pěkného počasí hostina. Na nějaká místa jsem psala, ale buď finančně úplně mimo, nedostatek ubytování, obsazené termíny nebo pro jistotu neodpověděli vůbec. Moc děkuji za tipy :-)
Odpovědět
@reza13 Zkouseli jste statek Lunikov? Moc pekne misto s nadhernou zahradou a ochotni majitele.
Odpovědět
@mikoi Děkuji za tip, zkusila jsem tam napsat :-)
Odpovědět
Co Statek U nas v Okresanci?
Odpovědět
@zelilinka tam jsem psala, ale odtud mi ani neodepsali :-|
Odpovědět
Zkuste stodolu TK Knezeves, pomáhala jsem tam kamarádce se svatbou a naprosto úžasné, vše na jednom místě, nádherná zahrada, jidlo famozni,spousta zákoutí, vstřícní majitelé. Alina
Odpovědět
@reza13 Tak zkuste volat, na stránkách číslo mají. Asi toho mají hodně, ale chápu, že to je neomlouvá...
Odpovědět
Profilova fotka
https://www.skvoreckydvur.cz
Odpovědět
Profilova fotka
hosté se dají ubytovat i v přízemí na vlastních matracích (trošku na pankáče :D) a pak je tam ještě domek, který se dá využít přes léto (netopí se v něm)
Odpovědět
Já jsem měla letos svatbu v hotelu Lony, místo je to opravdu krásné. My jsme neměli zdaleka tolik ubytovaných, ale teoreticky byste se do těch 120 tisíc vejít mohli.
Odpovědět
Ahoj. Také sháním nějaké pěkné místo ve středních Čechách, kde bysme měli svatbu, hostinu i ubytování pro 60 lidí, což je skoro největší zádrhel. Většinou není tolik míst na spaní a nebo je to dost drahé. Já bych se ráda vešla do 70.000 se vším všudy ( myslím ohledně té hostiny a ubytování). Kdybyste někdo měl nějaký pěkný tip budu moc ráda. děkuji :-)
Odpovědět
Zkuste TK Kněževes. Je tu vše v jednom i s ubytováním pro 60 osob. :-) Mrkněte na stránky.
Odpovědět
Už jsem tam napsala, děkuji :-) A nevíte zda je tam i dost míst na ubytování?
Odpovědět
Článek se načítá
Aha, píšeš I ubytování - promiň nevšimla jsem si :DD
Odpovědět
@zelilinka psala jsem tam už někdy v květnu, odezva nula, takže se ještě někomu vnucovat :-| ale moc díky za tip
Odpovědět
@reza13 Chapu :D A co Strnadovský mlýn? Ten se finančně ještě taky dá a není tak daleko od Prahy...
Odpovědět
@zelilinka to stejné, neodepsali :-D
Odpovědět
Mě se ozvali i jsem tam volala a pán milý, ale bohužel mají jen 7 pokojů. Míst na spaní by bylo dost, ale lidé by byli pohromadě. U kamarádů dobrý, ale máme hodně příbuzných a pro ty bych potřebovala alespoň 15 pokojů.
Odpovědět
@reza13 Haha, to je fakt děs :D My jsme totiž měli dost podobný požadavky a objeli jsme toho spoustu - krom těchto dvou ještě Klokočkův mlýn (tam už to bylo cenově výš), Bašta Úžice (podivné okolí, jinak pěkné a cenově to vycházelo ok), statek Ktová (ve stodole se smí být jen do 9 myslím a vnitřní prostor na další party je tak pro 40 lidí, to pro nás bylo málo, ale paní majitelka opravdu milá a ochotná), Dvůr Pecínov (dost drahé ubytování a zmatený personál, ale jinak pěkné)... pak ještě hned u Prahy Clara Futura (to by bylo cenově dráž a nechtěli jsme party stan), Hliněná Bašta (bez ubytka a ceny jídla a pití opravdu vysoké), Panský dvůr v Počerkách (cena a fakt, že tam je spousta prostoru = spousta cizích lidí), Selský dvůr v Hostivaři (ta zahrádka uvnitř je opravdu miniaturní). Co jsme jen obepsali/obvolali ale zavrhli: - kvůli nedostupnému termínu (ano, uznávám, řešili jsme to 3 měsíci před svatbou :D): Samota u Houpacího koně, Uhrovic Mlýn, Bučický mlýn, Statek Blaník, Dvůr Prak - kvůli nepovoleným psům - Farma Kalhov, Statek Blažejovice - kvůli ceně - Farma Heroutice Pak jsme řešili ještě Farmu Blaník, Dědkův mlýn, Zámeček Klokočov a dál už si nevzpomínám. Zkuste si to proklikat a třeba vás něco zaujme :) My nakonec vybrali tu Okřesaneč, tak uvidíme :) Každopádně hodně štěstí! ;)
Odpovědět
Zámek a penzion Lešany kousek od Týnce nad Sázavou....vše při jednom. :)
Odpovědět
@zelilinka paráda, moc díky. My chceme takovou pohodovou neformální svatbu, jen rodina a nejbližší přátelé, tak jsem si říkala, že to bude jednoduché něco vybrat, že nemusím plašit a pak člověk obepíše pár míst a zjistí, že hrůza :-D Nehledě na ty ceny za jeden den, které jsou opravdu masakr.. Tak ať se Vám svatba vydaří.
Odpovědět
@majdamixova díky, mrknu na to
Odpovědět
Také děkuji za tolik tipů. Přesně stejně jsem si to myslela, že to bude pohoda něco najít a teď se nestačím divit jak je to náročné. A ty ceny jsou vážně šílené, nechápu jak si někdo může říct takové ceny za pronájem jednoho dne.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
@zelilinka taky doporucuji pro mensi svatby idealni + usani majitele 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?