Kdo neplánuje házet kyticí?

Zobraz úvodní příspěvek
Je tu někdo kdo neplánuje házet kytici jak tomu bývá zvykem v každém americkém filmu, ve kterém je svatba? Jak to tady čtu některé diskuze, připadá mi že bez hození kytkou by vůbec nebyla odpolední/večerní zábava a svobodné dívky by se pak "nudili".
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Taky házet nebudu, jak už mnohé psaly tak tam nebudu moc svobodných kamarádek..
Odpovědět
Já budu, mám objednanou speciálně házecí kytičku, bude z umělých kytiček na podobu mojí, ani nejde pořádně poznat že je umělá. Budeme tam mít dost svobodných holek. A já to na svatbě žádné nezažila a líbí se mě to. Uvažujeme i o házení podvazku ženichem :-)
Odpovědět
@berrusska To je fakt Hollywoodská tradice? Myslela jsem, že česká :) Tak tím lépe. Stejně myslím, že bych tou kytkou se svou šikovností někomu akorát tak vydloubla oko :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ani ja to nemam v plánu..Nejsme v Americe a nechci tak krasnou a drahou kytku zničit:-DTo ji radsi využiju jinak;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky nebudu házet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nebudu házet...ani by to nemělo cenu :-D Jediná svobodná slečna, bude na svatbě přítelovo ségra :-D To bych ji tu kytku mohla rovnou dát :-D Všichni, kdo jsou pozvaní jsou sezdaní, nebo ovdovělé babičky ( a ty si fakt neumím představit, jak by lapaly po kytce :-D )
Odpovědět
Co z toho, co je nyní na svatbách je echt českou tradicí :-) ? Minimum. Být svobodná na svatbě, asi by mě trochu mrzelo, že si nezachytám. Házela jsem, chytaček bylo asi osm, žádnou házecí kytičku jsem neměla, hází se nevětinou svatební. Stejně, co s ní? Uvadlé, či mrtvé suché květiny mi opravdu ke svatební kytici nejdou, ani bych nemrazila, lapače prachu opravdu nesnáším :).
Odpovědět
Profilova fotka
Já házet nebudu. Na naší svatbě sice pár svobodných kamarádek bude a těm se moc nelíbí, že si nebudou moci "zachytat", ale vysvětlila jsem jim, že kytice bude moje a nevidím prostě důvod dávat ji někomu jinému. Po svatbě budeme týden doma než odjedeme na svatební cestu, tak alespoň těch několik dní ji budu mít ve váze a budu se z ní těšit.
Odpovědět
Profilova fotka
ja nebudem hádzať kyticu a nikdy som na svadbe, kde by nevesta hádzala kyticu, nebola :-)
Odpovědět
Ahoj, ja budu hazet kytickou (od floristky budu mit specialni hazeci) a moc se na to tesim! ;-) Neprovdane holky vyzenu na parket, at se snazi a chytaji. Sama jsem jeste na zadne takove svatbe nebyla, kde by holky kytkou hazely a prijde mi to jako fajn tradice...pro svobodne mladence budu mit podvazek :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
já nebudu kytici házet, protože budu mít dlouhou, která visí nechci jí poničit a fotit se budeme až druhý den pořádně takže at vydří :)
Odpovědět
Profilova fotka
nebudu házet, nějak se mi ten zvyk nelíbí, a nevím proč bych se měla podřizovat tomu, že někdo chce chytat...
Odpovědět
Já budu házet malou kyticí, kterou sama vyrobím. Svoji si nechám na památku.
Odpovědět
Já pořád nevím ;) Na jednu stranu nechci ničit sovu svatební, na druhou stranu vím, že sušit ji asi nebudu, ale zároveň mi bude hrozně líto ji vyhodit do koše, protože to přece bude MOJE svatební :-D Takhle bych ji nechala té, která ji chytí :-) Ach jo, už mi ta svatba leze na mozek a to teprve začínáme :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Házení nemám v plánu. Na naší svatbě nebude žádná svoboná nebo nezadaná holka. Ale nebránila bych se tomu :-) Třeba se něco změní a házet budu :-)
Odpovědět
Já taky házet nebudu...Z rodiny jsem poslední kdo se vdává a svobodný kamarádky budu mít asi jenom dvě, takže je asi necháme si střihnout :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?