Kdo neplánuje házet kyticí?

Je tu někdo kdo neplánuje házet kytici jak tomu bývá zvykem v každém americkém filmu, ve kterém je svatba? Jak to tady čtu některé diskuze, připadá mi že bez hození kytkou by vůbec nebyla odpolední/večerní zábava a svobodné dívky by se pak "nudili".
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
jááááá ;)
Odpovědět
já kytici házet nebudu, na svatbě budu mít všeho všudy tři nevdané kamarádky, takže ani není moc komu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@berrusska já kytkou házet nebudu, ač se to nejspíš ode mne očekává, ze strany kamarádek. Jak píšeš, nevidím v tom smysl a je to jen převzatý zvyk, který mi nic neříká.
Odpovědět
@berrusska ahoj, já neplánuju.. musela bych vyrábět nějakou další kytku (nejspíš látkovou) a nevím, jestli na to bude čas.. když to teď počítám, budu tam mít asi 9 svobodných holek, tak by se to možná hodilo :-D ale budeme mít spoustu jiných netradičností, takže v tomto taky nemusíme jít s davem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@berrusska Já jsem kyticí neházela. Jednak tam bylo dost málo svobodných dam a pak bych tou svojí kytkou asi někoho spíš zabila :-D A dělat druhou menší na házení mě nenapadlo.
Odpovědět
Profilova fotka
já házet kyticí nebudu, nebudu mít moc svobodných děvčat a taky se to ode mne nebude očekávat, navíc si chci kytičku ještě pár dní nechat a těšit se z ní
Odpovědět
Já taky házet nebudu, všechny mé kamarádky na svatbě jsou už vdané nebo to plánují, takže by to nemělo ten efekt :)
Odpovědět
Profilova fotka
No já si chci kytku nechat, takže pokud budu házet, tak nějakou jinou (na to připravenou). Ale možná to ani nebude mít smysl...házet kytici pro 3 lidi?? :-p
Odpovědět
já rozhodně házet nebudu,nežiji v americkém filmu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ještě jsem se úplně nerozhodla, ale nechci si poničit tu svou kytku a objednávat další na házení mi přijde zbytečné. Takže se asi uvidí podle situace.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@berrusska taky jsem nehazela - nechtela bych si znicit kovanou ruzi, navic bych s ni nekoho zabila a ani nebylo komu hazet - jedina svobodna slecna byla nase rocni Janicka, ta ma jeste na vdavani cas :-D udelej si to tak, jak ty chces, a do niceho se nenut ;-)
Odpovědět
S házením kytice ze zásady nesouhlasím. Pche, moje!!! :) Na první svatbě jsem se tomu vyhnula, ale nevím, jesti se to podaří i na té druhé, protože přítel i jeho rodina jsou dost založení na tradicích. A ta první byla vůbec celkově dost taková divná a odfláknutá.. No v osmnácti a z blbosti, no.. Stane se :)
Odpovědět
Článek se načítá
@evornetka Když nesouhlasíš, tak to vymluv že nejsi holywoodská hvězda v americkém filmu. A pokud trvají na tradicích ať vyberou z našich, nebo místo házení kytky udělej "taneční" soutěž, kdy chodí určitý počet lidí okolo židlí, kterých je o jednu méně, a když přestane hrád hudba musí si sednou. kdo nemá židličku ten vypadavá. Vítěz si může třeba nechat zahrát písničku na přání a tančit s jedním z novomanželů. Jak mi tu psala palomitacheca - do ničeho nikdo nikoho nutit nemůže. A já se rozhodně nutit nenechám.
Odpovědět
Já nechtěla, ale nakonec budu - nevdaných bude hodně a chtějí chytat, tak proč jim neudělat radost :-) Jen nebudu házet svojí kytičkou, ale vyrobila jsem si házecí
Odpovědět
Profilova fotka
já chtěla a nakonec zapoměla a pak už byly některý holky pryč, tak jsem nakonec neházela
Odpovědět
Profilova fotka
@berrusska já neházela, podle českého zvyku jsem si kytičku nechala, mám neživou, takže bude krásná stále stejně a nebo ji pak prodám... házet jsem chtěla, ale tchyně byla proti, aby ji náhodou nechytla, to by jí její přítel asi do svatby hodně tlačil... a na házení jsem plánovala mít extra kytku - taky neživou, aby byla jako památka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda mám v plánu házet kytkou... jen ne svojí, ale budu mít přímo udělanou házecí, které bude jako ta moje svatební, jen menší... :)
Odpovědět
Já určitě házet nebudu, škoda takový hezký kytky :-D
Odpovědět
U nás ze strany přítele přijdou svobodné kolegyně z práce, které se na květinu těší :D Vzhledem k tomu, že na hostině ale nebudou, budu házet květinou ihned po obřadu. Nechám si proto udělat nějakou levnou pro tyto účely, abych měla svou ještě na focení, jinak by mi té mojí asi líto nebylo a klidně bych ji hodila. Nechci ale, aby tam ženské postávaly a čekaly, až se vyfotíme, když většina z nich není z našeho města :-)
Odpovědět
já taky házet nebudu, neměl by jí kdo chytat :-D
Odpovědět
@berrusska Já jsem neházela a nikdo se nad tím ani nepozastavoval..
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem taky kytici neházela ;-)
Odpovědět
Taky nebudu házet, nesnáším tyto americké "vlezlosti"
Odpovědět
Profilova fotka
já házela... :-D měla jsem extra udělanou levnou ale pěknou kytku které mi nebylo líto. Svojí ze 37 růží bych nehodila ani za zlatý prase :-D I tak....pořád mi říkali, ať jí hlavně hážu za sebe a ne nad sebe. To jsem si klepala na čelo, že přece nejsem úplně blbá....no a kytka skončila tak trochu rozprsklá o dřevěný trám na stropě :-D Ale i po tomto "zásahu" vypadala pěkně a holky se o ní hezky servaly....no co, sranda musí být :-D
Odpovědět
Já také nebudu..přijde mi zbytečné nechat dělat extra kytku, abych s ní jen někam mrskla..Jak se znám letěla by úplně někam jinam :-D
Odpovědět
Profilova fotka
já nejspiše nebudu :D budou tak jen čtyři kamaradky co jsou nevdané :D
Odpovědět
Profilova fotka
Taky nebudu, konečně jednou budu mít kytici podle mých představ a ne zrovna levnou a určitě si ji chci nechat co nejdéle jen pro sebe :)
Odpovědět
no u mě to asi taky zrovna nehrozí, protože tam budou cca jen 4 ženský, co nejsou vdaný :-D ale tak mohla bych to mezi ně mrsknout, ať maj nějaký vzrůšo :-p
Odpovědět
Taky házet nebudu,nejspíš by ji neměl kdo chytat, a hlavně bude to moje kytice...Navíc ty svatební kytice jsou dost drahý,tak si ji chci užít,vždyť kdy se mi ještě podaří mít kytku za tisícovku,že? :-)
Odpovědět
Tak to ja uz mam objednavky, na koho mam kytku hodit :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?