Jaká svatební kytice se hodí na konec září?

Profilova fotka
Ahoj, svatbu budeme mít 20.9. na hradě Valdštejn a těd přemýšlím nad kyticí (abych pak věděla do jaké barvy svatbu ladit), kyticí bych chtěla z nějakých květin, které v tu dobu kvetou-jsou dostatkové a levnější. V kytkách se nevyznám a fakt nemám tušení které jsou v tu dobu in :-)
Odpovědět
hrad a podzim? Vsadila bych na kalu ... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kaly jsou dost drahe a hlavne ja je mam spojene s pohrebni kytkou...:-) ja myslim ze ruze jsou vdecne.. ja mela 8.9 svatbu a mela jsem ruze. Vybirej podle toho, jake se ti libi, zajdi do kvetinarstvi se poradit
Odpovědět
Profilova fotka
chryzantémky ;-) Jsou v mnoha barvách a v různých květenství. Bílé vypadají jako kopretiny.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Jemi, taky se budu vdávat 20. září a určitě (tedy teď už pár dní určitě, všechny plány se pořád mění a vyvíjí, znáte to.... ;-) ) to budou růže, pravděpodobně růžové nebo v kombinaci s bílou :-) To je sázka na jistotu, navíc se dají krásně usušit :-D
Odpovědět
tak chryzantemy, to jsou teprve pohrebni kytky :) Ale ono zalezi na satech, typu svatby a spouste dalsich veci. Ja sla do kvetinarstvi s jasnou predstavou - kaly - jak jinak, ze :) A byla jsem uzemnena, ze zrovna tyhle se do kytky, kterou chci, nehodi.
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem se vdávala 15. září a chtěla jsem aby kytka vypadala podzimně, byly v ní růže a ornitogalum a samozřejmě aby ladila k šatům. Z výsledku jsem byla nedšená, máme moc šikovnou květinářku. Fotku mám v albu ;-) .
Odpovědět
No chrýzy určitě ne, to už radši santiny ( malinkaté chryzantémky ). Kytek je plno, neumusíš mít strach že nic nebude. Porad se ale v květinářství, nebo si rovnou najdi tvoji nej kytku tady na netu a prostě řekni - Tak tutu chci mít.... :-) Ono se dá totiž, když se chce, sehnat i konvalinku v srpnu
Odpovědět
Profilova fotka
Lumpe, Tvá kytička byla móc krásná a fakt vyloženě podzimní. Nádherný barvy! Holky, klíd, dyť říkám, že chryzantémy maj různý květenství, né? Nejsou jenom ty "pohřební"
Odpovědět
Profilova fotka
jemi: Já měla vínový kaly a k nim eustomy....a převislou kytku a byla fakt super....Ale teřba miminkám jsme nechali udělat jen růžičky a v nich hypericum(to vypadá jako šípky) a byly moc hezký. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holký, já se vdávala 29.9.2006 a měla jsem slunečnice - ty malé a byly moc krásné ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zajimavy napad, problem je ze jsem se jeste nerozhodla do jaky barvy bude svatba ladena. Saty jdu vybírat v patek, tak snad se povede. Pritel ma antracitovy oblek(nove koupeny, takze jiny porizovat nebudem-ale asi ozivime vestickou a nejakou kosili, ale to taky jeste nevim jaky barvy)
Odpovědět
Profilova fotka
jemi: No vidíš, tak si vyber barvu a podle ní jeď kytičky na netu...a něco vybereš spolehlivě :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Čaute holky ;-) vdávám se 20.9. a chci vsadit na bílý růže...buď je zkombinovat jen s něčím zeleným, nebo do toho hodit nějakou barvičku...uvidím, snad mi v květinářství poradí ;-) Na netu jsou v nabídce krásný kytice x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já když jsem se vdávala loni v červenci, tal jsem chtěla anemonky (pryskyřníky),a le v tu dobu nebylymoc k sehnání, v září to podle květinářky není prblém, zkus kuknout na netu, jak vypadají, trochu připomínají růže. já jsem teda růže enchtěla, páč je má skoro každá nevěsta a měly je i všechny moje sestry, když se vdávaly.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
mochomurka • Včera v 15:29 Ahojky, nevíte, které květiny jsou v září sezonní? kacatko_1907 • Včera v 15:51 těžko říct, v květinářstvích mají naštěstí po celý rok skoro všechno, ale podle zahrady je to třeba chryzantéma, jiřina, gladiol a třeba i růže, možná některé druhy lilií, ale moc toho není :-S hartmanovad • Včera v 16:08 Ahojky, já se taky vdávala v září a kytičku jsem měla z bílých kal, vínových růží a světlounkých "čajových" růžiček a problém s tím nebyl. Myslím, že dneska jsou v květinářství schopní sehnat všechno... Stejné květiny jsme měli i v ostatních dekoracích, na mém i ženichově autě, na stole a tak. Možná jedině, že ty kaly byly drahé, tuším snad kolem devadesáti korun za jednu :-N mochomurka • Včera v 16:42 A nevíte kolik stojí chrizantémy? nemá je náhodou někdo v albu? petruszkaa • Včera v 16:43 My měli taky kaly - cenu nevím. Dnes se skutečně dá sehnat téměř vše. Liší se jen cena. Zajdi se informovat do nějakého tvého oblíbeného květinářství, jak to je s cenama - pokud jste nějak limitováni rozpočtem. ;-) werumka • Včera v 16:49 My jsme měli slunečnice, byly bez problémům 35 Kč/ks. mochomurka • Včera v 18:15 To werunka: koukapa jsem na tvý album a tvoje svatbni kytice vypadala pěkně, na kolik Vás přišla? werumka • Včera ve 20:56 mochomurka - spolu s dvema kyticema pro maminky a korsazi na 1200 Kc.
Odpovědět
Profilova fotka
..my sme mali svadbu 27.9.a myslim,ze nam uviazali celkom peknu kyticku,nechala som to na kvetinarku,ake kvety uzna vhodne..chcela som kombinaciu s freziami....kuk album... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Profilova fotka
@petkakrutik to je super typ, moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
.
Odpovědět
Profilova fotka
;-) :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?