Doporučte odkud jste měli kytici a výzdobu

6.6. budeme mít v Praze svatbu a hledám doboru floristku - hlavně kytice pro nevěstu a pak další květiny na výzdobu. Díky za předem za rady!
Odpovědět
Rozkvetla dilna❤️Skvela pani a nic nebyl problem
Odpovědět
Profilova fotka
@peggynka45 Moc děkuju za pochvalu a doporučení :).
Odpovědět
Profilova fotka
@vintrisek Pokud byste měla zájem a má práce se Vám líbila, klidně mi napište Vaši představu a něco vymyslíme ;). Zdravím z Rozkvetlé dílny.
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít od Kytek od potoka a už se na to hrozně těším :) Zkuste kouknout ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla z Green Decoru a byly moc pěkné. A Kytky od potoka, jak píše @barbora2019 jsou taky super. A ještě je podobné Loukykvět. Všechny zmíněné, pokud vím, dávají přednost českým kytkám, i z vlastní produkce, to je mezi klasickými květinářstvími poměrně vzácné, tak kdyby tě to oslovilo, zkus se podívat na některé z těchto tří.
Odpovědět
já jsem měla z květinářství Gerbera v Karlíně a byla jsem nadšená.. Paní se vším poradila, ve všem vyšla vstříc a květiny dovezla v den svatby i na místo... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Včera jsem v Praze fotil nazdobenou kavárnu od https://www.instagram.com/vijuvijukve... a hodně se mi to líbilo :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud by Vám vyhovovala Praha západ, ozvěte se. Ke každé nevěstě přistupuji individuálně a ráda s čímkoli poradím. Květiny také dovážím. Hezký den :-)
Odpovědět
https://www.facebook.com/atelier.BLUE...
Odpovědět
Inspirito, delaji uzasne veci. Svatba nas zatim ceka, ale mame jiz vypracovany koncept a je to nadhera. Za me bych doporucila si prohlednour tvorbu par dodavatelu, dobri maji podle me svuj rukopis, ktery je na praci videt.
Odpovědět
Profilova fotka
LaFlorista, doporučuji! :)
Odpovědět
Květiny, výzdobu, vývazky a korsáže jsem měla z https://www.aranzerie.cz/, byla jsem moc spokojená :D, když tak můžu poslat emailem další info. Jen podotýkám, že svatba byla 2017 tak už mám zřejmě zastaralý ceník.
Odpovědět
Článek se načítá
@vintrisek
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?