Bodláky ve svatební květině, máte zkušenost?

Profilova fotka
Milé dámy, máte některá zkušenost se svatební kyticí s bodláky v jakémkoliv provedení? V rámci nového příjmení by to bylo v mém případě velmi originální, ale nevím, jestli uskutečnitelné :-) Za případné rady a fotky předem děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
taky bych chtěla bodláky ve květině společně se slunečnicemi ... tak uvidime zda to bude nebo ne ... jinak na google ja toho plno stačí napsat v angličtině :-) https://www.google.cz/search?q=weddin...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, fotky bohužel nemám, ale moje sestra měla svatební kytici z bodláků, nechtěla nic přepychového i tak kytice byla krásná a svým způsobem velmi výrazná, protože všichni jsou zvyklý na typické svatební kytice, zkusím ji napsat a uvidíme, jestli nějakou fotečku sama vlastní (byla to totiž opravdu skromná svatba a ani se pak nefotila) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
bodláky jsou super, na skotské svatbě měl ženich vývazek z bodláků a vypadalo to super!
Odpovědět
Profilova fotka
Bodláky a bodláčky jsou nejen uskutečnitelné, ale v kyticích velmi působivé.Mám jednu pro inspiraci v albu...
Odpovědět
Podláky, pokud se nepletu někde platí i jako tradice. Anglie, skotsko atd. Myslím, že je měla i vévodkyně Kate :-) A vypadají opravdu mco hezky
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem ze zacatku premyslela, ze by pro me byla kytice s bodlaky idealni - krasne by to ladilo k nasemu skotskemu stylu. Ale nakonec jsem se rozhodla jinak. Napad je to ale pekny! :-)
Odpovědět
Moc se mi líbí tahle, je taková anglická rozevlátá..
Odpovědět
Taky se mi líbí . Je ale možné ,že když český svatebčan uvidí tuhle kytici úsměv mu sedne do lící.Koho ,že si to bereš milá paní je snad oslík vhodný k milování :-x
Odpovědět
Profilova fotka
Dají se snadno sehnat, vydrží vše a vypadají nádherně jak živé tak sušené. A dají se narvat kamkoliv - zde malá inspirace ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, bodláky vypadají v květinových vazbách velmi hezky a originálně. Nejčastěji se používá echinops - nebo-li česky bělotrn (jsou to ty kulaté našedlé či namodralé hlavičky) a poté eryngium - česky máčka (více zubatá, pichlavá, do modré barvy) Přikládám fotky pro inspiraci :-) Rozhodně Vás v této myšlence jedině podpořím, jako floristka jsem velmi ráda když si naše české nevěsty vybírají nové neotřelé kombinace květin ;-) S pozdravem Anna Vidršperková Aroma Flora
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Tak nějak mě napadlo, vzhledem k tomu, že svatbu budeme mít na Valašsku, že bych bodláček do svatební kytice zakomponovala. Přijde mi to krásné, originální, bodláček je prostě vizuálně nádherný. Jen nevím, jestli je možné jej sehnat, je dostupný v květinářstvích? Musím se podívat, zda v kvetinářstvích okolo Rožnova p. Radh. budou mít... víte někdo, jaký název má tento bodlák?
Odpovědět
Článek se načítá
Spíš než květinářství obejděte místní skládky a rumiště. Silné rukavice a zahradnické nůžky sebou! Je to rozšířený plevel, těžce s ním bojuji po několik let na zahradě.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, také přidávám pro inspiraci jednu bodláčkovou.
Odpovědět
Ahoj, já měla bodláky v mé kytici a byla jsem nadšená.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?