Magnetické řasy

Profilova fotka
Ahoj, prosím máte někdo zkušenosti? Jsou 2 typy, jeden s magnetkama, co se nasazují pod řasy a druhý s magnetickoou linkou. Zkoušela jsem řasy nalepovací, ale strašně mě to lepidlo táhne za víčka a je mi to nepříjemné, i když vypadaly parádně. Tak koukám po magnetických, jestli by to nebylo řešení a ráda bych od vás nějaký tip třeba na konkrétní ozkoušenou značku, výhody, nevýhody a tak 🙂 Děkuji!
Odpovědět
Zkoušela jsem oba typy a vůbec to nefungovalo, nedoporučuju... za mě už jedině nalepovací v trsech
Odpovědět
Profilova fotka
Našla jsem ve starých diskuzích že prý záleží na značce, holky doporučovaly Babe wings (https://babewings.cz/magneticke-rasy/), které jsou teda brutálně drahé, ale věřím, že to možná je něco jiného, než ty za 3 stovky. Je tu někdo, kdo má aktuální zkušenost?
Odpovědět
Ahoj. :) Baby si dosť chvália magnetické riasy Ardel. Osobne ich ale vyskúšané nemám.
Odpovědět
Profilova fotka
@dana_racko Ardell mám nalepovací, vypadají krásně 🙂 A které konkrétně si chválí, s magnetickou linkou nebo double, co se přichytí k sobě vrchní a spodní vrstva? Já černé linky mít nemůžu, tak jedině ty dvouvrstvé... Cenově jsou přijatelné.
Odpovědět
@kristy82 Double. 🙂 Ako píšem, osobne vyskúšané nemám, ale z počutia si pamätám tie. 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Umělé řasy, jak nalepovací, tak magnetické jsou vždy cizí těleso na oku. Někdo si za chvíli zvykne, někomu vadí a snese je tak na hodinu, dvě na focení a pak musí jít dolů. Pokud Vám nesedí ani nalepené trsy, které bývají k oku nejšetrnější, asi to s magnetickými řasami nedáte. Jinak již zmiňovaná značka Ardell je u nás na trhu top.
Odpovědět
Já jsem právě taky zkoušela Ardell, ale vůbec mi to nešlo nasadit, cítila jsem to na oku, magnetky byly vidět, táhlo to řasy dolů... fakt za mě velký špatný
Odpovědět
Profilova fotka
@janadufkova Měla jsem nalepovací 6 hodin, jedno oko mě táhlo, ale to bylo asi i tím, že jsem to špatně nalepila na vnitřní koutek. Na první aplikaci asi dobré, ale říkala jsem si, že ty magnetické by mohly být o něco méně cítit. Ale zase jsou tam ty magnety...
Odpovědět
Profilova fotka
@ad4 Aha, no o těch magnetkách jsem teď četla, že jsou vidět a hlavně, že je člověk sám má v zorném poli a je to nepříjemné. Tak já nevím 😄 Navíc jsem si myslela, že aplikace bude jednodušší a jak jsem tak četla recenze, tak tam taky baby píšou, že než se naučily, trvalo jim to 2 hodiny, tak mě trvalo nalepení hodinu a půl, takže jsem na tom byla líp 🙂 Že bych tedy ještě zkusila ty trsy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj @kristy82 , sama zkušenost přímo s magnetickými řasami nemám, ale vím, že je holky používaly na taneční soutěže. Dle všeho by měly dobře držet, ale na blízké nošení jako svatba by je nedoporučovaly. Prý jsou hrubší a je vidět, že tam člověk má "magnetky." Sama s nimi ale zkušenost nemám, takže nemůžu 100% poradit. Když bys je přece jen vyzkoušela, budu ráda, pokud dáš vědět, jak to dopadlo, děkuji🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?