Líčení menších očí - nemožné?

Ahoj děvčata, chci se zeptat, jak jste to měly se svatebním líčením.. Kolik zkoušek jste se svou vizážistkou měly než jste sladily její a vaše představy? Trefila se hned napoprvé? A jak dlouho vaše zkouška líčení trvala? Původně jsem si myslela, že bude stačit jedna schůzka, ale nejspíš ne.. Mám zrovna po takové zkoušce a jsem dost rozpačitá.. Paní mě líčila hnědo-růžovými tóny a výsledek byl takový, že jsem neměla téměř žádné oči! A takový smutný, zapadlý pohled.. Je pravda, že mám spíš menší oči, ale i ty snad jdou nalíčit výrazně a ne tak, abych odcházela méně výrazně namalovaná, než když se nalíčím sama doma. Je mi jasné, že si oko nemůžu zaplácat tmavými barvami, jako holky co mají oči velké.. Ale nechtěla mi dát žádnou linku, ani stínem udělanou nebo tužkou, ale já ze zkušenosti vím, že když na oku nemám žádné rámování, tak je výsledek nijaký.. Mluvily jste vaší vizážistce do líčení nebo jste to nechaly čistě na ní? Holky nebo vizážistky, jak líčíte menší oči? Je u nich možné lehké konturování např. hnědou nebo šedou tužkou? Poraďte prosím. Děkuji!:-)
Odpovědět
Profilova fotka
mám malé oči a ještě nosím silné brýle na dálku, takže v podstatě nemám "žádné" oči, nechtěla jsem se na svatbu brýlí vzdát a tak jsem měla taky trochu obavy. Navíc se sama moc nelíčím. A ačkoliv jsem šla k vizážistce jen na doporučení a nedělaly jsme zkoušku. musím říct, že jsme si od první vteřiny sedly a ona přesně věděla. Nechtěla jsem žádný třpytky, umělý řasy - hlavní požadavek byl, ať jsou za brýlemi vidět oči a přirozenost. A výsledek mě příjemně šokoval. dala mi tekutý linky ( moje premiera). Možná jsem měla kliku, že se to takhle povedlo, ale musím říct, že to byly výborně utracený 2 tisíce.
Odpovědět
Profilova fotka
Pro malé oči mám skvělý trik - bílou/béžovou tužkou namalovat "waterline", oči se tim opticky zvětší :-)
Odpovědět
kaaaciii - "waterline" - můžeš prosím rozepsat více? Jsem vizážistický amatér:-)
Odpovědět
bassetlady - děkuji za tip:-) ano, to je i můj požadavek! Hlavně ať tam nějaké oči mám a hlavně, aby byly vidět na fotkách, když už máme toho fotografa:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@izarea v tomhle případě je to černá tužka, ale nevadí. Jde to snad poznat co je pojem "waterline" :-) Vyměnit černou za bílou a je to!
Odpovědět
Děkuji moc za detailní popis i za obrázek:-) Už je mi to jasné:-) Máte ještě někdo nějaký trik? Např. co se týká použití, nanášení, umístění stínů?
Odpovědět
Profilova fotka
@izarea Já bych určitě volila hodně světlý stín ke koutku oka až k obočí.. Na víčko střední odstín (béžová,..) a na vnější okraj nejtmavší, ale byla bych opatrná s barvami..
Odpovědět
Neporadim co do mensich oci ale pridam mou zkusenost. Byla jsem na jedne zkousce a bylo to...no docela dobre, jen trochu prehnane. Ne spatne ale ne ono. Ale stacilo, abych si rekla, co chci jinak (oci byly ok, moc tmave tvare, jinak oboci). Na den d to slo rychle, udelala jen malou opravu oboci a bylo. Takze tak:)
Odpovědět
@izarea Waterline = vnitřní vodní linka
Odpovědět
Profilova fotka
Rozhodne opatrne s tmavyma stinama, spis svetlejsi, oci projasnit i bilou tuzkou do vnitrnich koutku, ale chtelo by to Vas presne videt, pak se lepe radi, jestli mate spis zapadle, male nebo ouzke oci
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, V tom případě Vśs vizážistka špatně nalíčila. Makeupem se dá vytvarovat obličej, pusa i oči. Důležité je ovšem, aby vizážista znal techniky, u malých očí se stíny nanáší jinak než u velkých očí, to samé u povislých víček a vypnutých. Důležitou roli hraje jak samotné stínování/korekce, tak typ stínů- matné, perleťové, třpytivé, kovové. Za mne doporučím jinou vizážistku, pokud Vaše menší oči ještě zmenšila, tak bych nevěřila, že tyto techniky zná a umí... hezký den, Alice LA DEKOR
Odpovědět
ladekor - děkuji Vám za komentář. Já právě nevím, jestli mám tak "blbý" obličej nebo je to tím, jak mě nalíčila:-) Už jsem si začínala říkat, že jsou asi typy lidí, kterým prostě výraznější líčení nemůže slušet...a já bohužel patřím mezi ně.. A můžete doporučit něco univerzálního pro menší oči? Nebo čeho bych se měla vyvarovat? Pokusím se ještě po někom porozhlédnout, ale nevím, kde tak narychlo někoho šikovného seženu..
Odpovědět
Článek se načítá
@simone5 děkuji:-) už jsem zjistila:-)
Odpovědět
@alyss2 díky za komentář:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@izarea Jak jsem nebyla označena, tak nevím, že jste mi psala☺️. Tato nevěsta Týnka má také menší oči a myslím ze tímto licenim prokoukla 😊. Jde o to použít světly stín k linii řas, teprve pak stínovat kouřovky. Pokud linka na horním víčku, tak ostrá a opravdu tenká, aby i při otevřeném oku byl vidět světly stín. V žádném případě nedělat vnitřní tmavé linky.. pokud byste byla z okolí Prahy a měla bych Váš termín volný, ráda Vśm nabídnu své služby 😊 Hezký den Alice
Odpovědět
@ladekor Omlouvám se, teprve se s těmito stránkami učím a nevěděla jsem, jak Vás označit.. Děkuji moc za připomínky a návod na co si dát pozor. Pokud neseženu jinou vizážistku, tak předám instrukce té mé.. Ráda bych využila Vaší nabídky, ale jsem bohužel až ze severní Moravy - od Ostravy:-(
Odpovědět
@ladekor A je pravda, že slečna na obrázku, i když má menší oči, je hezky a výrazně nalíčená. Je fajn vidět, že se to dá, jen vědět jak na to:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ono take záleží i na tvaru očí, ale souhlasím s bílou tužkou uvnitř oka a celkově očí spíš prosvětlit. To je základ. Krásně oči zvýrazní i nalepovací řasy, ať jednorázové, nebo permanentní. Spolu se světlejšími stíny oči nádherně zvýrazní. :)
Odpovědět
@janadufkova děkuji Vám za komentář. Dnes jdu na zkoušku k jiné paní vizážistce, tak jsem zvědavá, jak to dopadne:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?