Líčení a účes - váš názor

Profilova fotka
Holky prosím, Váš názor na účes a líčení? Děkuji moc
Odpovědět
podle mě vám to sluší a vypadáte pěkně. :)
Odpovědět
účes moc krásnej :-) líčení mi přijde dosti přirozené, možná až moc... Záleží na tom, jak se líčíš normálně :-)
Odpovědět
a doporučovala bych na obřad rtěnku, výraznější, protože foťák tu barvu hodně "sežere"
Odpovědět
líčení pěkné, ale účes se mi zdá takový zvláštní...ten drdol z levé strany nevypadá nejlépe...
Odpovědět
Přidat na rtence určitě, jinak 👌 a účes - zleva ten copanek už je moc. Celkové bych to víc zpevnila, přijde mi to takové moc “rozcuchane”
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Mě nevadí ani copánek, ani, že je to rozcuchanější, ale spíš podél toho krku se mi to úplně nelíbí. :) Jinak já nejsem přeborník na rtěnky, ale klidně bych se nebála udělat výraznější i očka :) ono z blízka se to bude možná zdát až moc šílený, ale z dálky a na fotkách to bude vypadat pěkně :)
Odpovědět
Profilova fotka
Sluší vam to, ale mozna bych jeste vyzkousela neco jineho, nebo mirne poupravit, mohlo by to byt jeste lepší. V liceni bych vic trochu vic zvyraznila, rty a mozna si jeste trochu pohrat s licenim oci, nemyslim barevne, ale trichu s upravou tvaru. Co se tyka ucesu, asi vim, jaky byl záměr, ale mozna kadernice neni prilis zkusena, ale neni to uplne ono. Styl klidně nechat, ale treba z boku to dole u krku moc hezky nevypadá.
Odpovědět
Z té levé strany, kde je copánek, to vypadá divně.
Odpovědět
Profilova fotka
@monulineek Netuším, kdo Vám účes česal, tak se snad nikoho osobně nedotknu. 1. Máte hezký oválný obločej a vyšší čelo, doporučovala bych vlay víc do čela, možná sestřihnout šikmou ofinu ke straně. Jen tak nahodit pár pramínků. 2. Když se na účes podíváte z boku, máte v zadu jakoby plochou hlavu. Já osobně bych použila malou vycpávku, nebo vlay víc vytupírovala, aby byl účes hezký i ze strany a malinko objemnější. 3. Když se na účes podíváte ze strany kde je copánek, tak ten je tenoučký a vzadu je hlava vyloženě plochá. Do copánku bych přidala víc vlasů, které bych před tím projela jemnou krepovačkou kvůli objemu a použila objemový pudr. 4. co se týká líčení, je jemné, použité pudrové barvy Vám sluší, ale máte malinko svěšené vnější koutky a vizážistka to protažením do strany ještě zvýraznila. Já bych vnější koutky mandlově vystínovala nahoru.
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mého názoru je líčení velmi přirozené, pokud to bylo Vaše přání, tak bych nechala, moc Vám sluší. Jen bych přidala na obřad rtěnku a možná také bych více použila konturu a tvářenou :-) Nad účesem být Vámi bych se ještě trochu zamyslela a případně zkusila jiný typ účesu :-)
Odpovědět
Paní se v létě vdala, takže ty rady jsou už asi zbytečný 🤣 @verucer @medakote @zimnirybicka @janadufkova @majasfancy
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@janadufkova má pravdu s tou plochou hlavou vzadu. Copánek se mi líbí. S líčením záleží, jak jsi chtěla vypadat? Je to takové velmi přirozené, já mám ráda divoké barvy, ale sluší ti to. Studenou nebo neutrální růžovou rtěnku bych přidala, určitě ne teplou barvu. Trochu víc tvářenky, jinak budeš na fotkách vyblitá.
Odpovědět
Profilova fotka
@simsamsim Jasně, to jsem přehlédla. 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?