Bleděmodré "vodové" oči, jaké byste daly líčení?

ahojík..jaké byste k takovýmto očím daly líčení..já mám opravdu hodně světlé oči..
Odpovědět
Říká se, že většinou nic nezkazíte stíny v barvě svých duhovek. Možná by pak stálo za to ještě oči rozzářit třeba stříbrnou/zlatou, nebo nějakou perleťovou. Záleží na tom, jaký jste barevný typ - jestli k těm světlým očím máte i světlou pleť a vlasy nebo ne. Pokud nechcete využít služeb profesionála, tak pak doporučuju vzít všechny možné stíny, které máte (i třeba půjčit od kamarádek) a zkoušet, zkoušet, zkoušet... 8-) Anebo koupit barevné kontaktní čočky :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Nemáte fotku? Hodně záleží, jestli jste bruneta nebo blondýnka, taky na tvaru očí, velké-zapadlé, Takhle se nedá poradit.
Odpovědět
@janadufkova blondyna,bleda,mensi mandlove oci a velka pusa....silenost no:-D
Odpovědět
Profilova fotka
V tom případě doporučuji na pohyblivé víčko světlý perlrťový stín, aby se oko "otevřelo" a kolem oka jen těsně do řas (ne širokou linku), konturku, aby se vytvoŕil kontrast u světlých očí. Určité ne černou, spíš šedou nebo hnědou. Doporučuji i jemné umělé řasy, ty vždy oko krásně zvýrazní. Ale ne moc husté, aby to nepůsobilo nepřitozeně. Oko vystínovat polomatovým stínem, ne výrazně tmavým, v kontrastu s perletí vypadá hezky. Barvy přizpůsobit batevnému typu, jaro- léto. Když mi do mailu pošlete Vaši fotku, možná vymyslím něco konkretnějšího. To je jen všeobecný návrh.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?