Dobrý den,
pokud sháníte kameramana na svatbu, tak bych chtěla poradit, Karla Prouzu http://www.beremese.cz/catalog/vendor... nebrat!
Měl nám natáčet svatbu 7.září, ale v 9 hodin večer den před svatbou mi psal, že kameraman, který k nám měl jet, měl údajně před chvilkou autonehodu a ostatní kameramani už jsou zamluvení, takže k nám nemá koho poslat...Velkoryse slíbil, jak hned následující týden pošle zpět zálohu a že jako omluvu na jejich náklady u nich máme nějaké focení nebo natáčení, nabídku sortimentu že mi pošle do e-mailu...
No na vrácení zálohy jsem se musela 18. září připomínat, že mi stále nepřišla zpět. Přišla až 26. září, takže rozhodně to nebyl následující týden po svatbě a nabídku sortimentu mi do dneška neposlal. Na e-maily ani na SMS neodpovídá, poslal zpět zálohu a tím pro něj komunikace zkončila...
OK, může se stát něco, kvůli čemu se natáčení zruší, beru to. Ale pokud někoho takhle nechám ve štychu a jde mi o mé dobré jméno, tak se k...a snažím, abych se zákazníkem dohodla na nějaké kompenzaci, aby byl spokojený...Tady je to pánovi evidentně jedno, takže od něj nebrat ani tužku...
Co to je zase za hoax? Profil pána vypadá opravdu reálně. A ještě má pod sebou kvanta kameramanů? Zajímavé :) Schválně za kolik jste si video bez referencí objednávala? Nicméně stačilo se poptat zde a u nás bychom byli schopní vymyslet řešení i takto den před svatbou :)
Nezlobte se, ale dobře Vám tak.. určitě jste se nechala nalákat nízkou cenou a doplatila jste nato.. Vybrat si kameramana bez referencí, jediné ukázky jeho práce a očividně i bez smlouvy?
Vaše hloupost. :-)