Mám si vytvořit svatební stránky?

Nedávno jsem narazila na tento článek http://bit.ly/14C5EHa a teď ten nápad nemůžu dostat z hlavy. Zakládal jste si někdo vlastní svatební stránku? Stojí to za to nebo je to jen zbytečná práce navíc?
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, zakládali jsme si svatební www stránky. Připadalo nám to praktické, že se na svatební oznámení napsal i web, kde jsou uvedeny další informace. Např. organizace svatebního dne, dary... Dál je to vhodné k informování hostů, které zveme na oslavu. Ke svatebnímu stolu zveme totiž jen rodinu a svědky a večer pořádáme oslavu pro zvané. Ty dostali vedle oznámení i kartičky s přímou webovou adresou, kam se přes rozhraní webu normálně nedostanou. K tvorbě jsme využili webnode.cz, ale jinak doporučuji i hostuju.cz, jinak máme koupenu vlastní doménu druhého řádu.
Odpovědět
Profilova fotka
za sebe Vám to doporučuji. Pokud byste je dělala u zmíněné firmy, tak jednoduché a funkční stránky lze udělat za 15 - 30 minut :), podle toho jak se rychle zorientujete v prostředí. Ale především na ně koukejte jako na praktický informační kanál, hostům o nich řeknete a nebudete muset každému odpovídat na otázky, jak co bude :) :) můžete tam jednoduše popsat i cestu na obřad/hostinu/párty + čas, pokud do harmonogramu napíšete i fotografování, tak budou dopředu s tím počítat - i časově :) je to pak jednodušší.... a po svatbě zde můžete umístit rovnou několik fotografií - případně video. Myslím si, že zde jde dokonce možnost skrýt stránky pro vyhledávače, případně je zaheslovat... takže se nemusíte bát, že celý internet bude o Vás vše vědět :) Ale je více možností, kde to vytvořit...tahle firma je u nás jen nejrozšířenější, na druhou stranu neposkytují až takovou svobodu v tom vytváření,.
Odpovědět
Jelikoz jsme dvojjazyčný par, udelali jsme tez web stránku ve 3 jazycích pro všechny příbuzné a kamarády s info a fotkami. Švédové pak vkládali další fota a pozváni psali mile zprávy. Ale hlavne to bylo super v tom, ze jsme nechtěli věcně dary a díky teto strance každy přispěl částkou (darem) jakou chtěl. Měli cislo úctu a peníze nám přišly přímo na účet a my je hned využili na zaplacení svatebni cesty. Takže doporučuji!
Odpovědět
Já bych řekla, že to rozhodně není zbytečná práce navíc :-) spíš naopak. U nás se začaly hromadit otázku na všechno možné, kde, kdy, co a jak, a než odpovídat všem svatebčanům, tak jsme vytvořili stránky, rozeslali odkaz, napsali jsme ho i na pozvánky. A po svatbě jsme tam hodili i fotky a video. Takže se mohli podívat i lidé, ke kterým jsme se po svatbě nemohli dostat.. Vesměs si to všichni chválili, že je to hodně praktické. Takže za mně určitě web udělat! :-) a není to ani tak složité :-) my jsme využili webnode.cz, stránky jsou zdarma, je tam možnost si vybrat různá schémata, barvy a vlastně je to jen taková "doplňovačka". Naše stránky nakonec dopadly takto: http://krejbichovi.webnode.cz/
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?