Květinářství v Ostravě?

Chtěla bych se zeptat, zda máte někdo tipy na květinářství v Ostravě, kde dělají hezké svatební kytice a ostatní výzdobu (korsáže, výzdoba na auto atd.). Dále by mě zajímalo by mě, kolik jste utratily za květiny na svatbu. Děkuji moc za Vaše tipy a rady.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám tip na květinářství, ale není přímo v Ově, je v Mošnově, ale slečna dělá krásné kytice a dekorace, je velmi ochotná. http://www.kvetiny-mosnov.cz/. Jinak cena květin je různá, záleží jakou chceš. My budeme mít třeba kaly, ale ty jsou jedny z dražších, takže počítáme cca 5 000, ale je to se vším všudy (květina pro nevěstu, korsáž, květiny pro mamky, kytice na auto a květiny na hostinu).
Odpovědět
No já mám právě zatím jeden rozpočet, vychází to cca na 8300,- Kč. Je v tom kytice pro nevěstu, kytice pro maminky, korsáž pro ženicha + svědek + tatínci, kytička pro svědkyni, výzdoba na auta, kytice na stoly. Nevím, jestli to není drahé a nevím, kam se obrátit. Chci se rozhodně ještě někde mrknout, ale nevím, kde vážou hezké kytice, tak raději dám na doporučení :-) Díky moc za tip, podívám se na webovky.
Odpovědět
Slyšela jsem samou chválu na Z Servis z Hlučína, od Ostravy je to kousek. Zkus mrknout na jejich web, mají tam ukázky i ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky tak my jsme měli taky od Lucky Brusové z Mošnova, a můžu rozhodně doporučit. A přesně za všechno co jsi vyjmenovala jsme platili kolem 6 tis. myslím. ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, květinářství Diana v Ostravě - Mariánských Horách, jsou opravdu úžasní!
Odpovědět
Přidám se s dotazem, snad to nevadí - máte někdo zkušenost s květinářstvím, kde by udělali netypickou kytici ve stylu jaký dělá třeba Kvítí z Lesa? Od nich pochází přiložené fotografie, nicméně jsou z Brna a my máme svatbu v Ostravě, tak je to trochu z ruky...
Odpovědět
Tak Dianu za mě určitě ne. Tam jsem se setkala s hrozným přístupem.
Odpovědět
Profilova fotka
Květinářství Azalka v Porubě :)
Odpovědět
@bobina88 za mne také květinářství Diana,mám s nimi velmi dobrou zkušenost, cena i kvalita i přístup super
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?