Barva doplňků pro nevěstu a ženicha

Ahoj všichni, mám na vás otázku. Plánujeme mít výzdobu a prostírání laděnou asi do krémova a béžova, ale dohodli jsme se, že nechceme (hlavně tedy můj milý :)), být oblečeni, jako prostírání. Proto mám otázku, jakou byste zvolili barvu, aby ladila k těmto, ale zároveň s nimi nesplývala? Budu moc ráda za tipy. :) Přeji hezký den.
Odpovědět
krémovou jsem viděla často laděnou s hnědou, ale to asi není až tak vhodné pro doplňky, k béžové vypadají suprově i další světlé odstíny - meruňková, pudrová, zelenkavá..
Odpovědět
@clear301 Dík za reakci, já přemýšlím třeba o takové olivově zelené, ale říkám si hlavně jakou barvu kytice, jestli mít jen bílou? Mě se třeba moc líbí barevně tyto, přiložím pod text. Myslíš, že by se hodily, když by nastávající mě tu olivovou kravatu?
Odpovědět
Tu druhou jsem si tu půjčila, jako barevného zástupce, od jedné zdejší nevěsty.
Odpovědět
klidně, nebo pak pokud chcete výraznější barvu tak bordó - tmavě červenou, resp. vínovou ta bude také sedět suprově podle mě! ale asi ke kytce č.1 bych ladila do fialova a k té dvojce do bordó nebo červena, evokuje to ve mě tak :-)
Odpovědět
@clear301 Děkuji moc za radu :). Já bych právě chtěla na jednu stranu, aby to bylo nebylo přeplácané, ale tak nějak nevím k čemu se přiklánět. Mám moc ráda tmavě modrou, ale kytice do modra mi přijdou hrozně nepřirozené a abych měla třeba růžovou a muž modrý oblek, to by nepřenesl přes srdce. Zkusím pohledat tedy něco v té bordó. Mě se totiž obyčejně fialová moc nelíbí, ale tahle kytice mě docela uchvátila :). Je to těžké :-D.
Odpovědět
@clear301 Ou tak to je super, moc moc dík :).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?