Má myrtu také nevěsta a ženich?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to se zdobením šatů myrtami? Má myrtu také nevěsta a ženich? A hodí se, aby měl ženich ozdobu z květiny na klopě, když má v náprsní kapse kapesníček v barvě kravaty? Nebude to přeplácané? Také se mi líbí nové trendy v myrtování, pouze kvítko do barvy svatby na spínacím špendlíku...Dá se to sehnat na internetu, máte s tím někdo,prosím, zkušenost? :-) Moc Vám vše děkuji a mějte se krásně a svatebně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
podle me myrtu nevesta a zenich urcite nemaji..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj nevěsta ani ženich myrtu nemá. Nevěsta má svatební kytici a ženich korsáž ( malou kytičku z toho ,jakou kytku má nevěsta). Ostatní svatebčané mají myrtu s vývazkem, nebo i bez nich....
Odpovědět
Dřív se dělalo, že měli myrtu i snoubenci/novomanželé, ale to ještě nebyly žádné korsáže a nic podobného. Dnes už se myrta dává jen svatebčanům, jak již bylo napsáno, nevěsta má svatební kytici a ženich korsáž stejného stylu.
Odpovědět
Profilova fotka
Budu of-topic, ale musím přidat postřeh - občas tady na nějaké nevěstě myrtu vidím. A je to tedy dost legrační, jednak to na těch šatech vypadá děsně a jednak na nevěstě je myslím dost patrné, že je nevěsta :-)
Odpovědět
tak tak, dřív měli myrtu i nevěsta s ženichem, a ještě dneska to je někde vidět, ale mě se to moc nelíbí..ženich bude mít korsáž bez kapesníčku, já kytici a svatebčani myrtu s mašličkama....ale co jsem sondovala, tak spousta holek myrtu nedává a dává jen zdobenější vývazky...takže asi tak:-) každý jak chce a co chce:-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?