Živá hudba nebo DJ - Jihomoravský kraj/vysočina

Dobrý den, budeme mít svatbu 10.9.2021 v Šafránkově mlýně a ráda bych živou kapelu nebo DJ. Mohla bych Vás poprosit o zaslání podrobnějších informací a ceníku do zprávy? Svatba bude cca pro 100 lidí . Předem děkuji za odpověď. S pozdravem a přáním hezkého dne, E.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám zatím volný a rád Vám nabídnu své služby DJe/moderátora/baviče a pokud by vás to zajímalo, tak i fotobudku s okamžitým tiskem za velmi výhodnou cenu. Pokud Vás zajímají reference předchozích klientů, najdete je na Google, Facebooku i webu (vždy hledejte Hrajisvatby.cz). Cenovou kalkulaci Vám zasílám do interní pošty zde na portále. Děkuji a budu se těšit na zprávu. Ondra Seidl
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, předpokládám, že jde o překlep a poptáváte termín 2022. Rád připravím nabídku, mrkněte na můj profil, kde jsou i kontaky.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím vás. Podívejte se na naše stránky kapely.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín 10.9.2022 nemám ještě obsazen mohu jej tedy v případě Vašeho zájmu rezervovat pro Vaši svatbu. Cenovou nabídku jsem Vám odeslal do zpráv.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ve Vaší oblasti mám spoustu kolegů houslistů, kteří by Vám mohli doprovodit Váš svatební obřad. Pošlete mi prosím na email nebo do SZ termín obřadu a přesné místo, abych mohla nabídnout houslistu z nejbližší vzdálenosti 🙂 Živý hudební doprovod Vám podbarví tento jedinečný den při příležitosti svatebního obřad nebo slavnostní hostiny a vytvoří nádhernou romantickou atmosféru. ♥ Nabízíme široké možnosti výběru hudebních nástrojů a skladby Vám rádi zahrajeme na přání snoubenců dle Vašeho výběru. Hudbu Vám rádi zajistíme z Vaší oblasti. ♥ ♪ Smyčcové kvarteto, smyčcové trio/duo ♪ Harfa ♪ Klavír (klávesy) ♪ Saxofon ♪ Kytara ♪ Duo harfa a housle ♪ Duo housle a klavír/kytara ad. Více informací o hudebním doprovodu Vám rádi poskytneme - kontaktovat mne můžete zde nebo na webových stránkách přes kontaktní formulář či emailem. Krásný den Harfistka Simona
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?