Živá hudba nebo DJ, který se nám stará o celý den? 28.7.

Ahojky..máme dilema..budeme mít šikovného klučinu,máme i seznam písní, něco o dne,neco si změníme.máme ho celý den-i na zahradní party- a měl by nám hrát i pochod nástup a obřad..Ale říkam si,že živá hudba má tu správnou atmosféru..co myslíte?A tipy v Praze?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ja myslím,že reprodukovaná hudba je lepší.
Odpovědět
živá hudba je živá hudba... ale také si myslím že se dá domluvit s kapelou že Vám tam o přestávce budou pouštět reprodukovanou hudbu dle Vašeho přání. Vše je o domluvě, nicméně na obřad bych volil reprodukovanou hudbu, nebo jen nějaké živé nástroje (smyčce, piano, kytaru) ale to už je na vkusu každého z nás.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den všem , dovolím se také vložit do diskuze - DJ určitě napíše, že je lepší hudba reprodukovaná a hudebníci zase budou přesvědčeni o tom, že jejich nástroje mohou udělat obřad tou nezaměnitelnou chvílí. Rozhodnout ale musí ten, kdo vybírá také podle toho jaké má představy. Nabízím Vám také ukázku pro inspiraci jak může znít a vypadat živá hudba na obřadě. http://www.youtube.com/watch?v=Afho2e...
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem jednoznačně pro DJ, ne vždy splní kapela očekávání. za to DJ vám zahraje všechno a bez falešných tonů.. ;-) zaleží na vkusu každého :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?