Playlist na svatební hostinu - tipy

Profilova fotka
Dorbý den chtěla jsem se zeptat jestli by tu nebyla nějaká šikovná duše, která by nám sestavila playlist na svatbu a popřípadě nenapsala i cenu kolik by sestavení playlistu stálo ? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den.. ono to není tak jednoduché ... nejde vytvořit univerzální playlist, na který Vám budou všichni tančit po celou dobu ... Někdo má rád české, jiný světové, někdo rock, jiný disco ... Všichni z DJs, (teda předpokládám) ten playlist sice mají trochu připravený, ale písničky volí podle aktuální nálady na svatbě, podle lidí na parketu... někdy lidi chtějí 3 ploužáky a pak rychlé .. ale jindy chtějí jen 1 a pak chtějí rychlé ... když v playlistu budete mít 3 ploužáky za sebou, lidi si půjdou sednout.. ale DJ, který to vidí může ihned zareagovat, zkrátit sérii ploužáků a přejít na disco... Pokud chcete, mohu Vám poslat seznam řekněme 200 nejhranějších skladeb... Ale jak je seřadit je na vás... Osobně bych asi doporučil udělat si těch playlistů několik .. 1) hudba na poslech 2) ploužáky 3) rock 4) dance/disco/pop (to bych možná rozdělil na CZ a světové) 5) pro babičky (Neckář, dechovka, Tučný, ...) ... a to bych měnil podle toho kdo a na co chce tančit... Každopádně si opravdu myslím, že muzika je to nejdůležitější na svatbě... Raději bych ušetřil na čemkoliv jiném... (candy bar, prskavky, výzdoba...) a pozval si DJe... myslím, že slušného DJe pořídíte už třeba za 6000Kč na celý večer... Nikdo z hostí totiž nebude řešit, jestli jste utratila tisíce za prskavky, organzu, kytky pro všechny družičky, limuzínu atd... ale všichni budou řešit, jestli se dobře najedli, napili a jestli se dobře bavili. Pro novomanžele by pak mohlo být důležité ještě foto a video a samozřejmě svatební šaty... ale i ty koupíte za 2000 :) ...Vše ostatní je pozlátko, nad kterým lidi mávnou rukou. Přeji ať se svatba vydaří.
Odpovědět
Profilova fotka
@djmech Dobrý den, děkuji za zprávu, na svatbě nám budou hrát z počítače takže se hudba bude upravovat i na místě přesně tak jak píšete podle lidí, ale pán potřebuje abychom si sestavili playlist hudby, kterou chceme hrát. A pokud bude potřeba jiná hudba bude se pouštět pak z počítače podle lidí na parketě. :-) Na jednu stranu jsem z toho dost zmatená a nevím jak takový playlist zhruba připravit. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@nataliejedlanova Tak pokud ten "pán" vám tam bude hrát, tak je to asi DJ,ne? :) ... ten by si s tím měl poradit.. Já osobně po klientech požaduji třeba 20-25 skladeb nebo interpretů, které mají rádi... spíš abych dopředu věděl, čím jim udělám radost, co se jim líbí a poznal jejich vkus... (jestli víc kytar, nebo víc devadesátek...atd..).. Pokud mi to nedodají, tak si s tím poradím.. a to by myslím Váš "pán" měl umět taky.. :) .. takže já být vámi, pošlu mu prostě 20 položek ... aby věděl, zda Michal David ano nebo ne.. zda ACDC, Kabáty.. Abbu atd... Nebo jestli chcete třeba jen současné rádiové hity... Tady na dvou odkazech najdete nějaké tipy: http://hrajisvatby.cz/playlist/ a http://hrajisvatby.cz/top200 U těch světových jsou i konkrétní písně.. u CZ jsou to jen nejčastěji požadovaní "umělci" .. třeba z toho něco vyberete... Pokud si Vaším DJem nejste jistá, tak já mám Váš termín volný a do prahy 30min autem... Tak mi případně napište nebo zavolejte a domluvíme se. Přivezu vlastní profi aparaturu, světla, zvuk, odmoderuji svatební tradice i hry a s muzikou si klidně nemusíte lámat hlavu... O.S.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?