České písničky na svatební hostinu, poraďte

Profilova fotka
potřebovala bych poradit jaké české písničky na svatební hostinu ,živě nechceme jen na CD máme jich pár např: Smolík, Elán, habera ale vubec nevím co dál, hlavně aby se to líbilo i starším lidem
Odpovědět
Profilova fotka
T. Kerndlová - Schody do nebe, Holki - Já se vdávám (nebo tak nějak se to jmenuje, nevím přesně....), pomalé písničky od Žbirky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nemám moc času to tu vypisovat :-) A seznam písniček co hrávám na svatbách také nemám, ale jestli chcete mohu Vám zaslat seznam českých písniček v karaoke. Je tam 1453 písniček a myslím,že by Vás to mohlo inspirovat. Jestli máte zájem, tak mi pošlete zprávu s emailem nebo přímo email a já Vám pošlo seznam. S pozdravem Svatební dj jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Čechomor, Nohavica, Olympic, Nedvědi případně ještě Beatles (ti sice nejsou čeští, ale určitě neurazí starší ani mladší generaci)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahojky, Moc děkuji Jaromírovi Šmídovi za ochotu a super vystoupení na naší svatbě. Můžu vřele doporučit! Nechtěli jsme na malou svatbu kapelu, protože to zabere dost místa, ale tohle to vyřešilo úplně parádně:-) Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?