Kapela na svatbu 4.8.2018, Hodonín

Zdravím všechny, sháním kapelu na svatbu 4.8.2018 v okolí Hodonína, máte doporučení? Ráda bych i možnost DJje, kdy už kapela nehraje, chápu, že možnosti hlasivek zpěváka nejsou neomezené :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Vámi požadovaný termín máme volný a velmi rádi Vám zahrajeme. A to jako hudební DUO i svatební DJ. Koukněte na naše webové stránky a v případě zájmu Vám rád udělám cenovou nabídku. Nejsme sice z okolí, ale rádi k Vám dojedeme :-) Přeji pěkný den Roman Pluta Štístko MUSIC
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílám Vám nabídku naší kapely do IP. Přeji příjemný den a těším se na případnou spolupráci :-) Míša S.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabídku naší kapely z Brna posílám s do I.P. Zaujme? :-) Zuzka - zpěvačka
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den ! Hroši z Brna to mají také volné - Hrajeme pop, rock, lidovku + organizujeme a moderujeme svatbní zvyky a hry dle zájmu nevěsty a ženicha :-) Mohu zaslat nezávaznou cenovou nabídku mailem nebo IP :-)
Odpovědět
Dekuji vsem za odezvu, proberu se prispevky vsem dam vedet jak jsme se rozhodli :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Dobrý večer, zháňam Rómsku kapelu na svatbu 7.9.2019 do Valtic.Chceli by sem počuť rómske ale aj ľudovky. Od 16hod tak asi na 6 hodín.máte odporučenie? A ešte jednu otázku : mal niekto na svatbe len Djje?
Odpovědět
Profilova fotka
@skalos Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu sobota 07.09.2019 Vám na Vaší svatbě ve Valticích rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Dobry večer, ja mám skôr záujem o ľudové pesničky.Najviac sa mi páčia kandráčovci a kolarovci.mohli by ste aj to zahrať?a samozrejme pesničky dnešnej doby pre tých mladých.
Odpovědět
Profilova fotka
@skalos Dobrý den, pokud reagujete na můj příspěvek, tak má odpověď zní ano, rád Vám budu hrát lidovky i Kolárovci a Kandráčovi jsou v mém repertoáru. Napište mi, prosím, Vaši e-mailovou adresu a já Vám na ni pošlu moji kompletní nabídku ;-)
Odpovědět
Dobrý deň, tu je moja adresa: Betka.skalos@gmx.at
Odpovědět
Profilova fotka
@skalos Dobrý den, e-mail Vám byl právě odeslán ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Dobry den jsme slušná romská kapela která vám zahraje muziku podle vasi chuti. Pop, disco, jezz, latina, a samozrejme lidové písně ale i repete styl, slovenské, české, a romské. Pokud by jste meli zajem můžete volat na tel. 723180411.ostatni informace a detaili zodpovim. S pozdtavem
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?