Kapela (duo, trio) nebo DJ na svatbu 6.8.2016 okres Benešov

Dobrý den, můžete mi doporučit nějakou cenově přijatelnou kapelu (nebo spíše duo, trio) nebo DJ na svatbu 6.8.2016 v okrese Benešov? Nejlépe odněkud z okolí Benešova do 60 km. Předem děkuji za rady.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, Jsem DJ a moderátor z Prahy z vlastní světelnou i zvukovou aparaturou . Váš termín 6.8.2016 mám zatím volný a bude mi potěšením přijet a doprovodit Vaší svatbu hudbou k tanci i poslechu. Více posílám do IP
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, informace zaslány interní poštou. S pozdravem a přáním hezkého večera. Petra Balatá Tým Uni - Dj´s
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
DJ Mirek Vobora- DJ na Svatbu , Narozeniny s Video Diskotékou a Karaoke. Zkušený DJ a moderátor . Dj+světelná a zvuková aparatůra na 4H. . . za 3500, -Kč.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, naše kapela má zatím v tomto termínu volno. Pokud se Vám budou líbit naše ukázky, rádi Vám předložíme nabídku.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Jsme kapela Groove Harmony a na našich vebových stránkách si můžete poslechnout pár ukázek naší produkce, přečíst reference apod. Děláme muziku už přes 20 let. Hráli jsme dlouhou dobu v zahraničí pod agenturou SFM, která sídlí v Bernu. Jsme schopni hrát prakticky cokoliv. Náš repertoár obsahuje kolem 400 skladeb. Jsme z Ostravy, ale jezdíme po celé ČR.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?