Hudba na svatbu, 24.8.2019 v Brně

Dobrý den, pro syna hledám hudební skupinu na svatbu v Brně dne 24.8.2019. Jednalo by se o produkci v sále kulturního domu cca od 16 do 24-01 hodiny, včetně pomoci s moderováním 2-3 svatebních soutěží. Repertoár bych si představoval od Oldies po současnost. Největší část hostů bude mezi cca 20-50 lety (dechovka se hrát nebude), hlavně rock-pop (Lucie, Tři sestry, Katapult, Wohnout, Team, Elán, Chinaski, Olympic+zahraniční Abba, Queen, The Beatles, Depeche Mode apod.). Určitě budou chtít zahrát nějakou skladbu od Eda Sheerana:-). Můžete mi dát nějaký tip? Děkuji Miloslav
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Jsem Dj a dle vašich požadavků. Pohybují se okolo olomoucký a Brněnsky kraj. Mám spoustu svateb a oslav za sebou. Mám i velice příznivé ceny. Budu se těšit DJ Peller
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, napsala jsem Vám nabídku hudby do Vaši interní pošty, tak se podívejte. Pokud Vám budeme vyhovovat, rádi Vám zpříjemníme svatební pohodu. Přeji příjemný den, Yvona Juchelková.
Odpovědět
Profilova fotka
@miloslavg Dobrý den, pane Miloslave, v termínu sobota 24.08.2019 Vám na svatbě Vašeho syna v Brně rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Obsahuje i kapely a pevně věřím, že se mi povede Vaši poptávku uspokojit k Vaší plné spokojenosti ;-) Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, mrkněte prosím na Trio Elusive na tomto serveru. Na Youtube jsou na kanálu Dagmar Lisá https://www.youtube.com/channel/UCpMI... další videa a zvukové nahrávky. Zdraví Dagmar (v triu piano)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?