Dj Georgano na svatbě. Máte s ním někdo zkušenosti?

Profilova fotka
Máte někdo prosím zkušenost s DJ Georgano na svatbě?
Odpovědět
Profilova fotka
Opravdu nikdo? poradíte tedy jiného DJ - nejlépe středočeský kraj..? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
S tímto DJ jsme se potkali na jedné svatbě, kterou jsem fotila a musím říct, že to bylo skvělé, a to už jsem viděla různé DJ´s a různé kapely. Určitě ho můžu doporučit, byl moc příjemný, hrál skvěle a zábava byla díky němu výborná.
Odpovědět
Profilova fotka
@photomls moc díky za názor ;-) my o něm právě uvažujeme na svatbu, takže díky ;-)
Odpovědět
ahoj! my mame tohoto DJ take rezervovaneho (na listopad). bohuzel jsem tu na nej take nenasla zadne reference. ohlasy na jeho strankach vsak vypadaji dobre. tak doufam... za jakekoli ohlasy budu vdecna.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
ahoj! tak bohuzel musim rict, ze jsme s timto DJem moc spokojeni nebyli. vubec ho nezajimal nas vkus a stale si hral podle svych predstav, ackoli jsme ho zadali o mensi zmenu stylu. tim jsme se ho nejspise dotkli, nebot pak uplne prestal moderovat a organizovat slibene zabavne vlozky. pripadne blizsi info napisu do mailu...
Odpovědět
ahoj, andji, prosím, proč jste s DJ nebyli spokojeni? DJ kterého jsem chtěla, nemá čas a najít náhradu není lehké. Děkuju :-)
Odpovědět
Nemá někdo zkušenost s Michalem Ječmínkem? DJ zvuk? Náhodou? :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj holky, tak my můžeme DJ Georgano jedině doporučit. Máme s ním ty nejlepší zkušenosti. Byli jsme rádi, že jsme ho na svatbu získali. Přesně se nám trefil do vkusu a kupodivu tančili i ti, do kterých bych to nikdy neřekla. My tedy doporučujeme.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, vřele doporučuji DJ Georgano na svatbu 8-) . Loni ho měl již brácha na svatbě a proto byl Jirka pro nás jasná volba :-) . je úžasné, že celý večer i odmoderoval a zapojil vtipné programy, které pobavili nejen nás, ale hlavně i celou společnost na svatbě. Na závěr jsme také dostali sestříhané krátké video z celé párty, kde jsou zachyceny veškeré důležité okamžiky :-) Na svatby je to ten pravý a i díky němu se naše svatba stala nezapomenutelným zážitkem, na která bude vždy vzpomínat :-)
Odpovědět
Obnovuji téma :-) Máte někdo novější zkušenost s tímto DJ?
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
Profilova fotka
Jiří je můj bývalý kolega z rádia a mohu jen doporučit. V případě, že nebude mít termín, jsme tu pro Vás..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Jirku jsme si objednali na naší svatbu, která se konala letos v listopadu. Shlédla jsem jeho videa ze svateb, které mne okouzlily a jeho program vypadal také zajímavě. Co se týká složení repertoáru a průběhu večera. Bylo dost nepříjemné, když si svatebčané chtěli nechat zahrát písničku na přání a Jirka toto pokaždé ignoroval, takže to dopadlo vždy tak, že jsem tam musela jít osobně a za ně si tu písničku objednat, aby se vůbec dočkali. Další a podstatné zklamání vidím v komunikaci po celé akci. Požádala jsem Jirku emailem, zda by mi zaslal materiál, co natočil na naší svatbě, neboť finální video bylo dle našeho názoru dost "zkrouhlé". Na tento můj email se doposud (více jak měsíc) neozval, což nepovažuji zrovna za slušné chování. Komunikace s ním před celou akcí byla bezproblémová, proto jsem z jeho následného chování dost zklamaná a doporučit ho kamarádům, kteří plánují na příští rok svatbu nemohu
Odpovědět
Tak jsem teď po půl roce zase vlezla na tuhle diskuzi a teď nevím, kde je chyba. Byla jsem na dvou svatbách mých kamarádek a obě chtěly nějakého DJ. Nechtěly živou hudbu. Ta první co se vdávala, prolezla snad všechny weby na netu a nakonec vybrala Jirku. Spolu jsme pak „šmejdily“ po internetu a hledaly nějaké nezávislé informace. A to si pište, že narazíte i na nějakou negativní. Nikdy se nezavděčíte všem a také se vás může snažit pošpinit konkurence. Sama pracuji jako masérka a i mě se snažili na internetu pošpinit, a tak psali na různá fóra pomluvy. Ale proč to tady vypisuji. První kamarádka to riskla a Jirku si objednala. To si dala, neslezla z parketu a ještě dva dny jí boleli nohy :-) Druhá kamarádka si teda Jirku objednala taky a byla nadšená. Na obou svatbách jsem byla a byly i písničky na přání. Blbé je, když si nějakou objednáte a pak jdete kouřit ven, se mi tak stalo dvakrát, že jsem prošvihla můj song :-) Jestli to tento rok dopadne (držte palce), tak se budu vdávat taky a Jirku si určitě objednám. Mladá paní v předchozím příspěvku zmiňovala videa. Prolezla jsem jeho web od shora dolu, ale nikde jsem nenašla informaci, že by se jednalo o „oficiální“ video. I kamarádky mi říkaly, ať si když tak zajistím kameramana, že Jirka to dělá jen z dobré vůle a neplatí se za to. Co si budeme povídat, zase tak profesionální ty videa nejsou :-) Ale pro připomenutí zábavy je to super. Já tedy Jirku doporučuji, a pokud se můj drahý rozhoupe, tak budu Jirku i objednávat.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj holky, Jirku jsme měli na svatbě v sobotu 24.5. 2014 ve Family Hotelu Okoř. Od začátku jsme komunikovali po mailech a vždy reagoval ihned a byl velice milý a ochotný. Pár měsiců před svatbou jsme se osobně sešli, abychom se podělili o své představy a nápady. Jirka je ohromný profík. Kromě hudby nabídl zorganizování soutěží, kvízu a celovečerního programu. Též jsme se domluvili, že před svatbou pošleme seznam písni, které chceme, aby na svatbě zahrál. Na svatbu dorazil v domluvenou hodinu s veškerou aparaturou a světly, které měl ve chvilce zapojené a mohli jsme začít tančit. Jirka má velice příjemný hlas a večeř krásně a vtipně komentoval. Jeho výběr písní zaručil to, že se všichni bavili a parket byl stále plný. Všichni se ptali, kde jsme na Jirku přisli a hrozně ho chválili. Já tedy rozhodně doporučuju a pokud nemáte DJ na svatbu, tak je to nejlepší volba.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?