Roman Pastorek jako DJ na svatbě, máte zkušenost?

Profilova fotka
ahoj holky, nemáte prosím některá zkušenost s Romanem Pastorkem? Přemýšlela jsem o něm jako našem DJ na svatební hostinu, ale nikde jsem nenašla žádné pořádné reference (kromě jeho stránek).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ségra ho měla na svatbě. Za nás má jedničku s hvězdičkou! Všichni ho chválili, všechny roztancoval, super vystupování ;-) Já ho mít bohužel nemůžu :-(
Odpovědět
@veryska22 jako DJe jsem ho osobně neslyšela, ale slyšela jsem od jiných, že je fakt dobrý. My ho měli na svatbě jako fotografa a nemohli jsme si vybrat lépe. Byl super, fotil nádherně a spolupráce s ním byla neuvěřitelně příjemná. Bylo vidět, že to nemusí dělat pro obživu, že to dělá jako koníčka, tak to i podle toho vypadalo - velmi ochotný, nic nebylo problém, fotilo se dokud jsme chtěli (a ne jak většina fotografů slíbí nafotit určitý počet/nebo přesný čas focení fotek a pak si sbalí věci a odejdou hned jak odbije přesný čas nebo odfotí poslední fotku ze slíbených 150/300/...). DJ na svatbě nám dělal kamarád, ale s Romanem jsme spoustu věcí ohledně hudby konzultovali a fakt super! Takže můžu vřele doporučit nejen jako člověka a fotografa, ale myslím, že je to i skvělý DJ ;-).
Odpovědět
Profilova fotka
Super, moc děkuju za informace, zamluvili jsme si ho, tak doufám, že to bude všechno ok :-)
Odpovědět
@veryska22 Ahojky, mohu se prosím zeptat na cenu DJ Romana? A jaký repertoár nabízí (zda je schopen zahrát vše - od dechovek pro babičky, přes rock až po současnost)? Moc děkuji!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?