DJ a kapela na svatbu v okolí Valašského Meziříčí

Profilova fotka
Dobrý den, Je tady, nebo víte o nějaké dobré kapele, pro kterou by nebyl problém zahrát na svatbě cca od 16 do 20h.? Chtěla bych, aby měla kapela široký repertoár a zvládla zahrát známé novější zahraniční písně, ale i například české písně z 80.-90. let. :) Dále bych potřebovala ještě DJ, který by hudbu převzal od 20h. do neurčitých ranních hodin :) Svatba se bude konat 28.9.2019 :) Děkuji moc za rady a nabídky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš termín máme volný a nabízíme jak vystoupení DUO Štístko tak i DJ Štístko, tedy by nebyl problém to udělat přesně jak píšete. Vyhnete se tak nepříjemnému stěhování aparatury, kdy se kapela musí sbalit odnést věci a následně DJ nachystat, čímž může nastat i cca hodinový prostoj. Navíc k hudební produkci nabízím doplňkové služby: světelnou show s 3D Laserem, přízemní mlhu pro první tanec, dataprojektor a plátno, foto-koutek aj. Více o nás najdete na našich webových, facebookových stránkách a pokud by Vám nějak informace chyběla neváhejte mě kontaktovat nebo v případě zájmu Vám rád udělám nezávaznou nabídku. Přeji pěkný den Roman Pluta Štístko MUSIC
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zaslala jsem Vám naši nabídku hudby, tak se podívejte. A pokud Vám budeme vyhovovat, rádi Vám na svatbě zahrajeme. Za skupinu KOKTEJL přeje dobrý den Yvona Juchelková.
Odpovědět
Profilova fotka
@sab00 Dobrý den, slečno nevěsto, na Vaší svatbě v okolí Valašského Meziříčí Vám rád budu k dispozici a zajistím Vám profi DJe i kapelu za super podmínek - hrálo by se na jednu aparaturu a vše by šlo hladce ;-) Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?