Cena za DJ?

Milé nevěsty, kolik jste dávaly za DJ?na celý den? děkuji za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Pokud Vás zajímají ještě nějaké informace neváhejte mě kontaktovat a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den nevěsto. Toto téma je rozebíráno už v tomto vlákně http://www.beremese.cz/forum/hudba/ko... , určitě jej navštivte a dozvíte se mnoho informací a cenových rozdílech. Já Vám doporučím nedívat se pouze na cenu, ale také na reference a zkušenosti DJe. Pokud plánujete svatbu v Moravskoslezském kraji, můžete se obrátit i na nás a řekneme Vám více. Reference zde na foru nebo na našich stránkách. Ceny máme na takovém "zlatém středu". Ať se Vám svatba vydaří a jste spokojená! Můžete nám napsat i třeba jen ohledně konzultace jiných nabídek, rádi Vám poradíme. Tým HudbaOstrava.CZ
Odpovědět
Profilova fotka
DJ Mirek Vobora- DJ na Svatbu , Narozeniny s Video Diskotékou a Karaoke. Zkušený DJ a moderátor . Dj+světelná a zvuková aparatůra na 4H. . . za 3500, -Kč.Není problém k Vám přijet zahrát.
Odpovědět
Profilova fotka
Na otázku "Kolik stojí DJ" tady někteří kolegové začnou házet své předdefinované texty a nabídky. Chudák nevěsta. Ceny se pohybují od 3000 Kč, u takto nízkých cen ovšem pozor na kvalitu a vybavení DJ-je. Ceny profesionálů se pohybují kolem 6000 Kč. Petr Knap KV-Production
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, platili jsme za DJe za celý den 10 ráno - 2 ráno, 5000 Kč + jídlo, pití a cigára, ale je to náš známý, normálně by to bylo určitě víc.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den všem, pokud někdo dokáže hrát za 3 - 4 tisíce korun, tak to zřejmě bude vypovídat o kvalitě daného dje. Tímto bych se nechtěl dotknout některých ,,kolegů'', ale přijde mi to jako sprosté podrážení cen skutečným profesionálům, kteří investují spoustu času do svého povolání a nemalé finanční prostředky do kvalitní zvukové a světelné techniky. Věřím, že zakázky se dají získat i normálním způsobem, než tím, že budu podrážet ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli se jako ženich můžu taky vyjádřit.. :-) .. tak já měl DJe za 3000, ale s mojí aparaturou.. Jak psal již kolega nahoře.. Dj bude stát od cca 3000Kč .. a od 6000Kč začínají ti profíci... levnějšího bych neriskoval... každopádně zkoukněte i reference, nebo se poptejte.. ať si nevezmete jen drahého špatného Dje... Důležité je se předem zeptat co hraje, jak dlouho to dělá a zda mluví na mikrofon (ti levnější to nedělají a je to podle mě špatně..) :-)
Odpovědět
Kamarádka měla skvělého DJe, hrál celý den (obřad, hostina, večer), byli tam ve dvou, v ceně byla i nějaká zábava (jako helium, karaoke..) a stálo ji to zhruba 6 tisíc. Mně pak zvučil obřad v centru Prahy, kde se ani nedalo parkovat, takže taky musel přijet ve dvou a řekl si o 990 Kč. Profesionální mi přišel dost, velmi milé jednání :) Jestli můžu doporučit, jmenoval se David Nechvátal - Light Sound Dance.
Odpovědět
Zdravím. Rada by som prispela svojim názorom, hádam to pochopíte všetci, kto nerozumie, tak google translator :) celá táto stránka je len a len o reklame, každy napíše o sebe to najlepsie, a aj referencie si kazdy može napísat ake chce, a ak náhodou napíšete nejakú zlú referenciu na niekoho, a on je TU profesionál, tak jednoducho napíše šefom stranky a oni mu to radi zmažu, lebo on si to tu platí, tak je King:) Taktiez nicky niektorych neviest, ktoré stále dookola pretláčajú vlastných DJs, a píšu akí su super. Mam suseda, co tiez hráva cca 20 rokov a ci je profesional, ci °amater° nehodnotím, hranie ho baví, nepouzíva quantize, ale vie spojit 2 skladby do jednej, hra hudbu podla toho, na aku akciu ide, co sa tyka aparatu ma PIONEER cdj & djm 2000, repro EV, svetiel ma cca 15ks (ziadne ružice z 90-tych rokov), ale nenosí všetky všade - logika.(to som sa ho teraz pýtala, ake to ma vlastne veci). samozrejmosťou su 2 dialkové mikrofony, to hadam ani možne, že niekto nema ani mikrofon :) Tak kolko by ste mu dali za svatbu ciže za akciu? Aj Vám poviem za koľko by šiel hrať a to je cena 3500czk + pohonne hmoty ktore su realne cize počet km x 5,5 litra na 100km, prípadne diaľničná známka.Má aj normálnu robotu, toto je jediné jeho hobby. Poprosím o hodnotenie aká to je cena. A Su tu aj tzv °Profesionali° ktorí reagovali, tak podme na nich pekne od vrchu djmech - levnejsího bych neriskoval .....levnejsí než 6000 či 3000 CZK? Inac fakt najhorsia kombinacia je drahy dj a este aj zly. Niektorí majú komplet aparat v hodnote 20000 korun a si myslia, akí su frajeri, lebo majú nejaké svetlo, repro do izby,hrackarsku konzolu za 4000 a laptop co ma asi najvysiu hodnotu. tak to su fakt DJs :) jednoho takeho poznám a ked vám poviem že pýtal v za svadbu v našom okrese, čiže žiadne naklady na dopravu= 7300czk kv_production - detto djmech filipvisna - rada by som vedela, aky čas on vráža? Berem, že občas kukneš nejakú new music, nejaký new effect, ale hadam ti to nezabere celý týždeň........A čo je to podrážanie cien? Kazdy si určí predsa cenu, za ktorú je schopný isť hrat a ci to je 100 korun alebo 10 000 korun, tak je o tom, na akej cene sa dohodnu a tiez nevesta ci je schopná DJ-a zaplatiť, lebo každý má ine nároky, iný rozpočet........ Najkrajsie je, ked nevesta by chcela si to urobiť sama a chce nejaký playlist od ostatných neviest. Jasné no problem, len by mala ísť predtým ku veštici, nech jej ukaže načo sa sa ludia budú baviť o 3 mesiace v nejakú sobotu. Tu by som povedala, že aj skusený DJ ma čo robiť, aby vyhovel svadobčanom, ale zasa on je nato pripravený a má určite iný repertuar ako nejaka nevesta, ku ktorej sa dostal nejaký zoznam pesničiek a jej sa pači tá a tá skladba. Počula som aj o svadbe, kde šetrili tak, že hrala nevesta so ženíchom a repro mali k pc. Ako nevestičky jasne že treba šetriť, ale len s rozumom a nie si kôli 300 korunam si dať koleno vrtať. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?