Kolik budete platit za DJ na svatbě?

Profilova fotka
Nevesty, kolik vas stal resp. Kolik budete platit, za DJe? Netusim, Jak se pohybuji ceny za hrani a moderovani svatby....poradte prosim
Odpovědět
Profilova fotka
@akukacka Je to hodně... my máme nabídky od 5 a výše tis za hudbu od 18 do 24 hod. Takže si to pořešíme asi sami... X litrů se nám dávat nechce.
Odpovědět
Profilova fotka
No, ja vsazela na vzdaleneho pribuzneho, ktery hraje po diskotekach a pry ze znamost 6000, coz mi prijde hrozne moc.... :-o
Odpovědět
@akukacka My platíme 8 500 od 13:00 bude hrát na klávesy+ mi sežene houslistku a bude hrát až do 00:00 Pak si bere 500,- za každou další hodinu. Jinak jsem vsazela na známého fotografa.. bratrovo kamarád a řekl, že by chtěl 4 500,- Což mi přišlo dost, na to že s náma jel několikrát na hory a platil si jenom pernamentku.. Ale to je jedno.. Ne všichni "známí" ti udělají cenu
Odpovědět
My 5 tis. za 6 hodin hraní a je to hodně vyhlášenej svatební Dj...
Odpovědět
Profilova fotka
My máme DJ a moderátora profesionální (z rádia) a domluva je zatím od 18 do 24 za 6000 + kazda dalsi hodina po domluve 700
Odpovědět
My jsme měli nabídku od djů, kteří u nás v okolí hodně hrají za cenu od 5000 Kč. Takže počítám, že těch 5000 by bylo za nějakou dobu a za každou další hodinu by jsme dopláceli. Takže je možné, že by nás to nakonec mohlo vyjít třeba i na 8000. Což nejsem blázen,abych dávala takový peníze jen za člověka, kterej tam bude celej večer sedět, klikat na myš a ještě bude zadarmo pít a jíst!! Takže jsem nakonec sehnala spolužáka ze základky, kterej má repráky a hraje občas někde jen tak pro kamarády nebo u sebe v baráku má klubovnu, kde pařej a taky tam hraje. Ten chce za celej večer jen 500 + pití zdarma :-) a věřím, že bude hrát úplně stejně jako dj za tisíce! protože pouštět písničky přes komp bych na svatbě dokázala i já! Není to buhvi jaka těžká práce!
Odpovědět
Profilova fotka
Vážené nevěsty. Jak píše kolega DJ Jarek. Dohodnout se lze vždy. Stačí poptávka. Shazovat naší práci jen proto, že o ni máte zkreslené představy není fér. Rozhodně mě mrzí přirovnání k někomu kdo "sedí a kliká myší" - to není DJ, ale diletant který nám profesionálům jen kazí jméno. Cena se domlouvá před akcí na schůzce takže obě strany ví co čeho jdou předem. Je potřeba si uvědomit, že kvalitní DJ má drahou techniku a je Vám k dispozici například 10-12 hodin. Je smutné, že si šaty půjčujete třeba i za 10 tisíc a o DJi za polovinu si myslíte, že je drahý a nahradí jej kamarád co má bedny a notebook...ale je to Vaše volba. Přeji Vám ať jste s produkcí spokojeny ať už si vyberete kohokoliv. Jen prosím rozlišujte profesionály a amatéry. Chápu Vaši nedůvěru v naší práci když existují rádoby kolegové co nám jen dělají špatnou pověst, protože si také myslí, že na vše stačí notebook a hifivěž. DJ je podstatným článkem celé svatební oslavy který nejen hudebně, ale i slovem pobaví Vaše hosty a napomůže tak k tomu, že Vy i hosté budete na Váš velký den rádi vzpomínat. Hezký den :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@akukacka Dobrý den, cena za uvedenou službu je ovlivněna dobou, po kterou bude služba využívána a také za obsaz uvedené služby. V mém případě se jedná o kompletní balíček (moderování, hudební produkce ve stylových sériích, prifi nasvícení LED technologií, vhodných soutěží..., kdy se nemusí klient o nic starat) Proto uvádím zpravidla cenu od pořžadovaného času do půlnoci a pak za každou započatou hodinu 500,- Je obtížné předem odhadnout přesný termín konce akce. Cena je samozřejmě důležitá, ale riziko, kdy za ušetřenou stovku můžete znepříjemnit natolik důležitý okamžik v lidském životě, kterým den "D" jistě je, nestojí za to. A nakonec nápad, že se to NĚJAK udělá, že si klient sám bude pouštět muziku mne osobně nijak neláká. Spojení práce a zábavy se nikdy nepodaří tak dobře zkloubit, aby jedno nebo druhé nebylo znevýhodněno. Je tedy na klientovi, zda si chce výjimečnost svatebního dne 100% užít a nebo zda se spokojí s jakousi formou náhradního - levnějšího řešení. Také jsem se před několika lety ženil a s ohledem na skutečnost, že jsem se chtěl nejen celé akci, ale i své manželce oddat od A do Z, pozval jsem si kolegu, který se zhostil nelehkého úkolu hudební produkce a zábavy pro hosty. A nakonec si za svým rozhodnutím do dnes stojíma jsem rád, že jsem zvolil právě tuto cestu, protože tak vyjímečný okamžik se asi už nikdy nebude opakovat... Pokud jsem Vám alespoň trošku vnesl do dané věci světlo a třeba Vám i lehce napověděl, jak daný problém řešit, jsem moc rád. Proto Vám nabízím možnost navštívení mého profilu,kde se dozvíte více a v případě zájmu mne můžete přímo oslovit k případné spolupráci. S pozdravem Martin Dokulil dj na svatby
Odpovědět
Profilova fotka
@sonido KOLEGO, zdravím a podporuji Vaši připomínku k dané diskuzi.... M
Odpovědět
Profilova fotka
... i člověk s flašinetem, klikou v ruce může být pak nazýván DJ.... :-D
Odpovědět
@sonido @djmarty Pánové souhlasím s Vámi. Z pracovních zkušeností vím, že není DJ jako DJ a to s nimi spolupracuji skoro každý víkend. Jarka znám osobně a je velmi dobrý a kvalitní, domluva s ním výborná. Když jsem slyšela kolik si bere DJ "amatér" za svatbu a kolik DJ "profík", jen jsem se zasmála. Ti co jen klikají myší si někdy berou i více než ti, kteří se za tím pultem opravdu nadřou a celý večer se nezastaví.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den, nemohu než souhlasit s kolegy. Jsem asi ze staré školy a osobně hraju z CD, kterých vozím asi tunu, abych dokázal splnit i speciální přání svatebčanů. Ale neznamená to, že se nedá z notebooku udělat dobrá diskotéka. Je důležité, CO se pouští, ne ODKUD. To jen ti zmiňovaní klikači, kteří jsou něčí známí a diskotéku pohřbí za tisícovku a pivo s gulášem, zřejmě udělali notebookovým přehrávačům takové jméno. :-) Jinak potvrzuji cenu kolem 5 tisíc korun s tím, že mne nějaká půlnoc nezajímá. Hraju, dokud lidi nepadnou.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@akukacka Dobrý den, DJ na svatbu, karaoke, ozvučení obřadu, vše na jednom místě. Kalkulaci rád připravím dle zadání na náš email v profilu - termín, čas od-do, místo a technická náročnost.Kostolnik
Odpovědět
@pipinkam Vůbec s tebou nesouhlasím.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, pokud budete chtít, mrkněte na můj web. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít DJ, který moderuje v rádiu a zároveň dělá svatby, které moderuje a dělá zábavu. Velice příjemný při osobním setkání. Výborná domluva. 5 900,- se vším všudy. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@trneto Rád jsem Vás pobavil, pane kolego :-) U většiny svých klientů ale spíše zaznamenávám uznání, že si mohou vzít do ruky CD a najít si na něm třeba svou oblíbenou písničku. Názor, že je hraní z notebooku nebaví, a že se jim klasická CD líbí, není rozhodně ojedinělý. Ale znovu říkám - je jedno, odkud se hraje, důležité je co.
Odpovědět
@verundost Je to věc názoru...Kdo chce dávat 5000-8000 za Dj, tak at dá. Já jsem byla na nekolika svatbach, kde hral obyč dj, kterej neni zadnej profesional a i na svatbach, kde profi dj hral a z me zkusenosti muzu rict, ze na profesioly nebylo takové spolehnuti, horsi zabava ( nafoukanci, kteří si mysleli, že jsou buhvi co) a nakonec cena jeste vyssi nez puvodne bylo domluveno. Kdyby to byla živá kapela, tak ty peníze dám klidně a budou je mít zasloužené,ale za dj prostě ne :-) Ale neházím tím všechny profesionaly do jednoho pytle., Samozdřejmě jsou i takový, kteří opravdu udělají super zábavu, odmoderují to, vezmou lasery nebo neco takového a je to skvělé.
Odpovědět
Jestli pak neni lepsi si prihodit par penez a pozvat si rovnou nejakou svou oblibenou kapelu, byt treba jen na 2 hodinky. Zazil jsem takhle privatni koncert a je to bomba. A docela jsem byl prekvapeny, ze to nestalo moc penez (docela se to blizilo zde uvadenym castkam...).
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@pipinkam Asi je to o zkušenosti. My máme blbé ze svateb, kde dj nebo kapela nebyli. Takže si raději zaplatíme (i když nám to vyšlo tak, že DJ dostaneme jako svatební dárek :-) Ale stejně jsme s ním v rozpočtu počítali.
Odpovědět
@verundost To máte super. Taky bych ho klidne brala jako svatebni dar. V rozpoctu jsme snim taky pocitali,ale s cenou tak do 3000 a ne 5000 nebo dokonce jeste vic.
Odpovědět
Profilova fotka
@pipinkam Rád bych podotkl ještě něco k ceně produkcí s reprodukovanou hudbou/DJem. V ceně je doprava, pronájem/amortizace nákladné zvukové/světelné aparatury v mém případě kupříkladu převyšující 150.000,- pak služby DJe který pouští hudbu za kterou utratil v průběhu času spoustu peněz. Délka produkce bývá mnohdy 10 a více hodin. Suma sumárum je cena 500-600,-/hod zcela adekvátní nemyslíte? Mám pocit, že jste doposud měla spíše smůlu a na akcích potkávala rádoby DJe srandisty kteří právě sedí na židli někde v rohu za otevřeným notebookem s pár písničkami, mají na stole 150W bedny, maják z traktoru, kouří, pijí a baští co se vejde když je to zadarmo. V tom případě to ve Vás jistě evokuje mylnou představu čemuž se bohužel nelze divit. Nicméně všichni nejsme takoví. Třeba jednou na akci potkáte někoho z nás co to dělají jinak, naplno a změní to Váš pohled na nás. Mějte se krásně a ať se Vám svatba vydaří! V červnu se žením osobně také a mohl bych si v sále postavit vlastní techniku a pustit si co chci zadarmo, ale pozval jsem si kolegu, protože vím co vím...a chci se bavit! S pozdravem Jiří Halák / DJ Sonido :-)
Odpovědět
@sonido Ja bych si klidne pozvala nekoho, kdo to opravdu dela poctive, ale nikdo takový u nas neni a pres 5000, co jsme meli nabidky za to opravdu nedam;
Odpovědět
Profilova fotka
My platíme 7.000,-Kč za DJ, který nám bude hrát od 14:00 (obřad) až do půlnoci. Každou další hodinu máme za 500,-Kč. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My mame DJ v podstate na 24 hodin za 8tis., zacne hrat kolem jedenacte pri prijezdech hostu, bude ozvuceny areal venku, kde bude pripraveno pohosteni, pak hudba na obrad, nasledne se premisti dovnitr do salu a bude hrat jak dlouho budeme chtit klidne az do rana. Tato cenova nabidka mi prisla skvela, je to profik, ktery si priveze a pripravi kompletni vybaveni jak venku tak uvnitr. V cene je i osvetleni a pripadne dalsi efekty, pokud si je budeme prat a na pozdni vecer i vybaveni na karaoke. Nedovedu si predstavit, ze by stejnou sluzbu dokazala splnit kamarad s notebookem a repraky. Neodsuzuji tuto variantu, ale urcite bych to nesrovnavala a neshazovala sluzby profiku.
Odpovědět
@pipinkam My měli strop 5000,-
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?