Yard Resort - místo pro focení

Ahoj, plánujeme příští rok svatbu v Yard Resort v Předboji a chtěli bychom se zeptat na Vaše zkušenosti s focením. Zajímají nás hlavně hezká místa v okolí (v přírodě), lesy, apod. Případně, pokud je tady nějaký fotograf, který za sebou má focení v Yard Resortu s ukázkovým fotoalbem, rádi se necháme inspirovat :-) Děkujeme za každou radu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pavliiiiina Úžasné místo! A fotografa už máte? :-)
Odpovědět
Ahoj, záleží, jak dlouho se chcete fotit. My jsme se fotili něco přes hodinu a na to bohatě vystačily prostory resortu (zahrada, rybník atd.) Je tam tolik hezkých míst a zákoutí, že není potřeba nikam jezdit a hledat nějaká hezká místa. Myslím, že by se tam dalo focením strávit i víc času, ale zase jsme nechtěli nechat hosty dlouho bez dozoru :-) Zvažte to, pokud máte vše na Yardu, je vážně skoro zbytečné někam kvůli focení popojíždět. Zbytečně se tak okradete o čas, který můžete trávit s hosty na svatebním.
Odpovědět
My jsme měli v YR svatbu letos a potvrzuji, že v zahradě je spousta krásných zákoutí, že si myslím, že si bohatě vystačíte na zahradě. Co se týče okolí, tak kromě polí je taky krásný areál zámku Veltrusy a z krajiny to mám moc ráda u Kopeče, ty kopečky jsou kouzelné. Ale zvažte, jestli je na focení jinde prostor. Já taky měla naplánováno focení s koněm poblíž a absolutně to nešlo časově...
Odpovědět
Jinak je samozřejmě nejlepší, když se na místo s předstihem vypravíte a uděláte si výlet po okolí s vlastním úsudkem. Ono dost záleží na fotografech, co vyberou, co jim padne do oka a co vymyslí a také na tom, co se bude líbit Vám. Takhle by se to stejně těžko popisovalo... ;-)
Odpovědět
Díky moc!! Výlet po okolí rozhodně zní jako dobrý nápad :) Fotografa ještě nemáme, ale místo máme zamluvené teprve od včera, takže snad ještě někoho seženem, to je děs, jak je už teď všechno rozebraný :)
Odpovědět
Profilova fotka
Khiria fotila nádhernou svatbu v Y. R. ;-) http://www.khiria.com/index.php/2016/..., třeba najdeš nějakou inspiraci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pavliiiiina Dobrý večer, v Yardu jsem fotila několikrát a určitě není nutné uvažovat o přesunu po okolí. Prostory resortu jsou dostatečné i na delší focení. Případně můžete popojet pár set metrů nad vesnici, kde je k dispozici pole a kus lesa (autem cca 3minuty z Yardu). Mrkněte ke mě na profil, předposlední album Katka&Pepa je také z YR, letošní léto. V případě zájmu vám také ráda nabídnu své služby, pokud budu mít ve váš termín volno :) hezký večer, Marie
Odpovědět
Profilova fotka
@pavliiiiina něco pro inspiraci. Vše je foceno v areálu resortu. Myslím, že není nutné se nikam vydávat, což je velká výhoda :) http://www.fmaxstudio.com/blog/martin..., http://www.fmaxstudio.com/blog/sarka-...
Odpovědět
@pavliiiiina a kdypak? my teprve včera posílali zálohu :D ale fotografa máme jedinečného, takže o místo na focení v Yardu si absolutně starosti nedělám..
Odpovědět
@happiest_girl máme to 18.8., co vy?? :) zálohu jsme posílali asi před týdnem, takže už nejde couvnout :D to je zatím jediné, co máme vyřešené, zbytek těchhle "radostí" nás zatím čeká :)
Odpovědět
Profilova fotka
@happiest_girl my budem mit 21.7 dnes jsme to potvrdili;). A jakeho mate fotografa, jestli to neni tajne?;)
Odpovědět
@pavliiiiina 6.5.2017 .. původně jsme chtěli trošku později, ale nakonec to opravdu bude jarní svatba... doufám že ten sad aspoň bude kvést :D
Odpovědět
Článek se načítá
@katzenka85 Tomáš Loutocký, je z mého skoro rodného města, takže pojede přes půl republiky, ale i když jsem svému muži předložila nějaké další varianty, řekl, že chce jeho (i když ta cena je vyšší)..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?