Fotokoutek

Dobry den, shanim jako svatebni dar na duben 2021 fotokoutek i s personalem. Vite o nekom? A kolik stoji takova sranda?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovoluji si Vám nabídnout službu fotokoutku i s obsluhou, veškeré informace naleznete na mém webu a pro více informací si můžeme napsat, mile ráda odpovím. S pozdravem, Marcela :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím asistovaný fotokoutek. Info na: https://www.cvakparty.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, teď jsou spíše trendem, samostatně fungující fotobudky např "fotodroid" na ty není potřeba speciální obsluha. Velmi rozšířené jsou fotokoutky, kde je součástí fotoaparát typu INSTAX / POLAROID a hosté se fotí sami navzájem. Díky tomu můžou vzniknout i hodně odvázané fotky, které by s "cizí obsluhou" spíše nebyly. Viz např. přiložené foto z nedávné svatby ve Vinařství u kapličky v Zaječí :-D . Zkuste se zeptat fotografa, který bude fotit svatbu jestli nenabízí i doplňkově INSTAX foťák. Případné rekvizity doporučuji si zařídit vlastní - každá svatba má jinou partu, tak mi přijde lepší když jsou přímo na míru (zvláště textové bubliny). Když budete mít ještě nějaký dotaz, klidně se ptejte :)
Odpovědět
Dobrý den, mám k dispozici fotobudku s kvalitní termosublimační tiskárnou, světly a zrcadlovkou. Fotky z ní jsou neporovnatelně kvalitnější, než z Instaxu a můžete tam mít třeba i rámeček se jmény, datem svatby, více fotografií na jedné fotce a obsluhovat ji můžete klidně i sami. Více informací Vám zasílám do zpráv.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovoluji si reagovat na poptávku svatebního fotografa. Rádi nafotíme Vaši svatbu, protože focení milujeme, navíc můžeme přijet i s fotokoutkem. Vaše portrétové focení nevěsty a ženicha pro Vás bude zábavou. Podívejte se na naše svatební stránky , je tam vše uvedeno včetně ceníku. Focení svatby celý den za krásných 8000,-Kč, což je velice přijatelná cena, navíc včetně fotoknihy. S pozdravem Matěj Škraňka, AZ-fotoslužby
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Od partypack.cz nejlepší zkušenost. Doporučuji🙂
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?