Fotografie ze svatby červen 2026, Bruntálsko

Anonymní autor
Autor diskuze
Dobrý den, příští rok v červnu budeme mít s partnerem malou svatbu na Bruntálsku. Nejbližší navrhují dělat fotky občas jen mobilem. Prosím o Vaše zkušenosti. Není lepší najmout si fotografa aspoň na obřad a společné foto? Předem děkuji za Vaše odpovědi.
Odpovědět

Odpoveď na príspevok:

Dobrý den, příští rok v červnu budeme mít s partn…
Toto je velmi individální, někomu na fotografiích záleží opravdu hodně, někdo je téměř nepotřebuje, ale pokud i jen trochu pochybujete, že Vám budou fotky z mobilu stačit (což asi ano, když zakládáte toto téma) tak bych rozhodně raději volila si vzít fotografa. Já sama jsem vdaná pár let, měli jsme profi fotografa na obřad a skupinové foto a pak už fotil švagr (ale kvalitním foťákem) a musím se přiznat, že na fotky vůbec nekoukám. Teď jsme byli na svatbě a nevěsta pak také říkala, že na fotky vůbec nekouká. Obě jsem se ale shodly, že se často díváme na video ze svatby. Jednoduše prostě preferujeme video před fotkami. My obě měly profi video, ale lze samozřejmě mít jen video na mobilu, řada lidí je natočí, sama jsem to zkoušela a videa vychází hezky. Pokud se rozhodnete pro variantu mobil, ať už u fotek nebo videa, tak si předem ověřte kvalitu, nechte si něco poslat, vytiskněte si nějakou fotku apod. ať nejste zaskočení. Pokud se přece jen rozhodnete pro tuto variantu a nebudete mít profi fotografa, tak vždy požádejte alespoň dva lidi aby fotili a natáčeli videa, kdyby se to jednomu nepovedlo,tak stále máte zálohu. Já, i když opravdu nejsem na fotky, bych spíš radila profi fotografa alespoň na obřad nebo případně někoho kdo má kvalitní foťák a alespoň nějakou zkušenost a obřad vám vyfotí, ten rozdíl může být dost velký proti mobilu. Plus tedy poprosit někoho, aby vám natáčel i videa.
Odpovědět
Anonymní autor
Autor diskuze
Tak už se nám to rýsuje. Nám švagr s focením pomůže.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok:

Dobrý den, příští rok v červnu budeme mít s partn…
Dobrý den, pokud byste se rozhodli pro fotografa, rád Vám nafotim Vaší svatbu na celý den za 14500kc. zde je muj mobil a moc rád si popovídám, zda Vám vyhovuji a jak by to mohlo vypadat 605126297 https://fotograf-sedlacek.cz hezky den Honza
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?