Červen 2021 - fotograf

Ahoj. Sháním někoho kdo umí aspoň držet v ruce foťák a má v portfoliu nějaké portrétovky. Budeme chtít fotit jen obřad, pak pár fotek s babičkami a novomanžele. Všehovšudy třeba 3 hodinky. Ideálně formou TPF, pokud bude mít v portfoliu i nějakou svatbu, není problém zaplatit. Máme pak ještě jednu svatbu kam si zveme profíka, ale tady na oficiálním obřadu chceme hlavně ušetřit.
Odpovědět
Profilova fotka
To, že jste slyšela o nějaké zkratce, na kterou vše funguje zadarmo je nesmysl. Je evidentní, že ji neumíte napsat natož chápat jak spolupráce funguje. Nikdy nic není zadarmo a všechny zúčastněné strany, by z toho měly mít užitek. Co můžete nabídnout? Jaké máte portfollio? Nezlobte se na mě, ale chtít nafotit svatbu zadarmo je prach sprostá drzost. Pokud máte druhou svatbu se všemi i s fotografem, tak proč řešit oficiální obřad.
Odpovědět
Samozřejmě nemáme oficiální+ druhou svatbu se stejnými lidmi... Nesháním svatebního fotografa a ani nechci nafotit svatbu. Chci nafotit pár portrétovek s babičkami které ty fotky prostě musí mít... být to na mě, vůbec bych to neřešila...
Odpovědět
Achjo, člověk se na něco slušně zeptá a hned takovej pojeb. Pokud by měl někdo zájem, ozvěte se do zprávy. Z takového jednání je mi špatně.
Odpovědět
Je mi jedno, že hledáte někoho, kdo Vám nafotí svatbu zdarma, často se někdo najde, ale napsat "Sháním někoho kdo umí aspoň držet v ruce foťák" a pak podotknout, že máte ještě další svatbu, kde si zaplatíte profíka je tak hnusně arogantně napsané, že se nedivím, pokud Vám nikdo nenapsal (možná se někdo nakonec ozve, kdo ví). Trošku pokory by Vám neškodilo. Navíc ani nepíšete kde a kdy přesně svatba bude. Myslím, že držet foťák v ruce umí i spousta Vašich známých, nejlepší by bylo, kdybyste řekla jim.
Odpovědět
Profilova fotka
@fotomaslo @videoafoto Teda pánové, nechápu, že vás to tak pohoršilo. :-D Když se můžou fotit portréty formou TFP, proč ne pár fotek z obřadu a nějaké skupinovky. Pro začínajícího fotografa podle mě ideální - vyzkouší si focení obřadu, přitom nevěstě na fotkách vlastně moc nezáleží, takže když se něco pokazí, není to taková katastrofa. (Být na začátku, beru takovou zakázku všemi deseti.)
Odpovědět
@aleafoto Asi jste nečetla co píšu - mě nepohoršuje to, že někdo hledá TFP svatby, není první, ani poslední, ale pokud někoho hledám (je jedno jestli za peníze, nebo zadarmo), tak se to dá přece napsat i slušně. Napsat v první větě: "Sháním někoho kdo umí aspoň držet v ruce foťák" je prostě neslušné a pohrdavé. Vy v tom necítíte tu aroganci? Víte pokud by ještě v druhé odpovědi nenapsala: "Achjo, člověk se na něco slušně zeptá a hned takovej pojeb. Pokud by měl někdo zájem, ozvěte se do zprávy. Z takového jednání je mi špatně.", tak bych na to ani nereagoval, ale když si někdo s takovým vyjadřováním ještě stěžuje, tak to už je přes čáru. Většinou se udržím a prostě přepnu jinam, tady už to nešlo. Přeji hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
Sháním zedníka potřebuji jen malou garáž. Ideálně formou TPF materiál mám, stačí když bude umět držet zednickou lžíci (ovšem vlastní) . Garáží si může rozšířit portfolio. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovoluji si reagovat na poptávku svatebního fotografa. Rádi nafotíme Vaši svatbu, protože focení milujeme, navíc můžeme přijet i s fotokoutkem. Vaše portrétové focení nevěsty a ženicha pro Vás bude zábavou. Podívejte se na naše svatební stránky , je tam vše uvedeno včetně ceníku. Focení svatby celý den za krásných 8000,-Kč, což je velice přijatelná cena, navíc včetně fotoknihy. S pozdravem Matěj Škraňka, AZ-fotoslužby
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?