Dobrý den,
Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Fotografie a další informace najdete na mých stránkách.
Přeji krásný den.
S pozdravem Lukáš.
@koubekt
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Tento termín mám ještě volný. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobry den,
take se pridavam s volnym terminem. Kdyztak kouknete ke me na stranky pro vice informaci a pokud se Vam ma prace zalibi, urcite dejte vedet.
Hezky den;)
Dobrý den, všem moc děkuji za nabidky, na některé jsem nestihl už ani odpovědět, fotografku jsme sehnali. Dekuji :-)
Ps. Nevím jestli se tato diskuze zamyka nebo rovnou maže jako vyřízena...
@koubekt
Dobrý den, pokud chcete diskuzi smazat, nebo uzamknout, kontaktujte administrátory. Jinak do ní budou lidé přispívat nadále bez ohledu na to, jestli jste někoho sehnali, nebo ne. Dokonce jsou i tací kolegové, kteří nabízejí služby párům, kteří mají i rok (nebo i více) po svatbě. Nicméně, přeji příjemné svatební přípravy. Vaší fotografce hezké světlo a nejen spoustu krásných fotografií, ale i co nejvíce šťastných společných zážitků s Vaší partnerkou.
1
1
Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.