Fotograf na svatbu termín 27.10.2018

Dobrý den, rad bych poptal fotografa na termín 27.10.2018 Cheb /K. Vary Předem děkuji Koubek
Profilova fotka
Dobrý den, Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Fotografie a další informace najdete na mých stránkách. Přeji krásný den. S pozdravem Lukáš.
Profilova fotka
Dobrý den, rádi přijedeme. Nabídku posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Profilova fotka
Dobrý den, psala jsem zprávu.
Dobrý den, moc ráda se s váma domluvím! Svatby v říjnu jsou kouzelný! Káťa
Profilova fotka
Dobrý den, pane Koubek, termín máme zatím volný. Pokud vás fotografie zaujmou rády přijedeme. Krásný den Lenka+Mia
Profilova fotka
@koubekt Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Tento termín mám ještě volný. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat. Přeji pěkný den Martin Máslo
Profilova fotka
Zdravím a posílám soukromou zprávu. Mějte se.
Profilova fotka
Dobry den, take se pridavam s volnym terminem. Kdyztak kouknete ke me na stranky pro vice informaci a pokud se Vam ma prace zalibi, urcite dejte vedet. Hezky den;)
Profilova fotka
Hezký den, mám ještě volno, kdyby má práce zaujala :-). Kdyžtak napište. Zdraví JŠ
Dobrý den, všem moc děkuji za nabidky, na některé jsem nestihl už ani odpovědět, fotografku jsme sehnali. Dekuji :-) Ps. Nevím jestli se tato diskuze zamyka nebo rovnou maže jako vyřízena...
Profilova fotka
@koubekt Dobrý den, pokud chcete diskuzi smazat, nebo uzamknout, kontaktujte administrátory. Jinak do ní budou lidé přispívat nadále bez ohledu na to, jestli jste někoho sehnali, nebo ne. Dokonce jsou i tací kolegové, kteří nabízejí služby párům, kteří mají i rok (nebo i více) po svatbě. Nicméně, přeji příjemné svatební přípravy. Vaší fotografce hezké světlo a nejen spoustu krásných fotografií, ale i co nejvíce šťastných společných zážitků s Vaší partnerkou.
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.

Nenašli jste co jste hledali?