Fotograf + kameraman 21.8.2021

Pěkný den, na 21.8.2021 hledáme fotografa s kameramanem. Svatba proběhne ve Zlíně, takže nejlépe někoho z okolí. Moc děkuji za nabídky! 😊
Odpovědět
Profilova fotka
@pecinova_pavlina Ahojka, nahlédněte do mé www presentace, kde máte mnoho ukázek včetně ceníku. Na video mohu doporučit skvělé kluky z Jamax productions. S pozdravem Lucie
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, pokud by Vám mohl nabídnout své služby, budu rád a bude mi potěšením být na Vaší svatbě. Jsem z jižní moravy, takže do Zlína to není úplně daleko. Mrkněte na web a v případě dotazů napište. Děkuji Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký večer, mohu přijet z Hodonína. Sehnat si k sobě kameramana není problém, stačí jen specifikovat požadavky na styl a budget. Kontakty na vhodné kameramany pošlu během krátké doby. Termín mám volný, tak v případě zájmu o mé fotografické služby mě neváhejte kontaktovat a domluvíme podrobnosti. S pozdravem Veronika Tvrdá
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký večer, jsem fotografka ze Zlína, tento termín už Vaši svatbu nejspíš nestihnu, ale mohu doporučit jiné fotografy a kameramany z okolí Zlína. 🙂 Napíši Vám zprávu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Pavlíno, pošlu zprávu. Patrik Schöber www.okemfotografa.cz
Odpovědět
Profilova fotka
Hlásím se, mám to kousek 🙂.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, dovoluju si nabídnout služby svatebního fotografa. Fotím po celé ČR. Pokud jedu někam dál, účtuju jen polovinu cesty, aby náklady za dopravu nebyly tak vysoký. V ceně svatebního focení je předsvatební párový focení a zapůjčení polaroidu. Fotky ze svatby dostanete do 14 od svatby (fleška + vytištěný fotky). Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Váš svatební termín volný. Pokud Vás má práce osloví, mohu Vám být k dispozici. V támu i s kameramanem. Děkuji, hezký den S pozdravem Robin
Odpovědět
Profilova fotka
Přepravíme váš příběh, aby se uchoval navždy <3 Nechte, aby naše fotografie mluvila za nás. Podívejte se na náš web - Iva & Duc
Odpovědět
Profilova fotka
@pecinova_pavlina Dobrý večer, info posílám do Vaší pošty, odepište mi, zdraví Bajer video
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný. Rádi vyfotíme a i natočíme Více informací posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, gratuluji k vašemu rozhodnutí. Termín mám ještě volný. Když vás zaujme můj styl focení, rád vám svatbu nafotím. Spolupracuji s kameramanem, tak je možné udělat balíček na míru jak potřebujete. Vše potřebné najdete na mých webových stránkách nebo na fb profilu Jakub Kruliš photography. Mějte se pěkně Jakub
Odpovědět
Profilova fotka
@pecinova_pavlina Dobrý deň, písal som Vám správu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pecinova_pavlina Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat nebo vidět více fotografií. Přeji pěkný den svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo
Odpovědět
Profilova fotka
Ráda nafotím 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v uvedený termín jsme pro vás k dispozici pro foto i video. Jsme z Uherského Hradiště, takže to nemáme k vám daleko. Navštivte naše stránky, najdete zde ukázky naší práce, informace i ceník. Budu se těšit na případnou spolupráci.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Pěkný den, dovolím si nabídnout i své služby. Tento termín mám zatím volný. Pokud by vás a nastávajícího oslovil styl mé práce, domluvíme si nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat. Všechny podstatné věci včetně ceníku naleznete na stránkách, které jsou zobrazeny zde pod tímto příspěvkem. V nabídce máme také výhodné balíčky foto + video a automatický fotokoutek s rychlým tiskem. Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?