Fotograf 19.9.2020 Valeč (Třebíč)
- PRO | www.chanovicfoti.cz
Zdravím,
dovoluju si nabídnout služby svatebního fotografa. Svatby fotíme dva - já a manžel. Fotíme v rámci celé ČR. V ceně svatebního focení je předsvatební párový focení a zapůjčení polaroidu. Fotky ze svatby dostanete do 14 od svatby (fleška + vytištěný).
Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách4. čvn 2020 - PRO | www.hsphoto.cz4. čvn 2020
@katerina_cermakova
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne.
Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo4. čvn 2020- Sponzor fóra
- PRO | www.marpefoto.cz
Dobrý den,
přidávám se ke kolegům s nabídkou svatebního focení. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu.
Hezký den Markéta5. čvn 2020 - PRO | www.fotokate.cz5. čvn 2020
- PRO | www.michaljanda.com
@katerina_cermakova
Dobrý den,
Píšu vám soukromou zprávu včetně cenové nabídky 😊
S pozdravem
Michal Janda6. čvn 2020 - PRO
@katerina_cermakova
Dobrý den slečno Kateřino,
moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Posíláme Vám odkaz na naše stránky. Jezdíme a fotografujeme s manželkou - získáte v nás tedy dva fotografy, což krásně rozšiřuje možnosti a úhly focení.
Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí9. čvn 2020 Příspěvek byl smazán adminem, neboť nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
14. čvn 2020Příspěvek byl smazán adminem, neboť nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
16. čvc 2020- PRO
@katerina_cermakova Dobrý den, tento termín mám volný a rád bych Váš svatební den nafotil. Více o mě a mých službách naleznete na mém profilu nebo internetových stránkách
Ceny jsou individuální dle Vašich požadavků. Pokud se Vám moje tvorba líbí, tak mi napište a můžeme se domluvit blíže. Budu se těšit na případnou spolupráci. Přeji hezký den Erik
16. čvc 2020 - PRO
Dobrý den, dovoluji si reagovat na poptávku svatebního fotografa. Rádi nafotíme Vaši svatbu, protože focení milujeme, navíc můžeme přijet i s fotokoutkem. Vaše portrétové focení nevěsty a ženicha pro Vás bude zábavou.
Podívejte se na naše svatební stránky https://az-fotosluzby.eu, je tam vše uvedeno včetně ceníku. Focení svatby celý den za krásných 8000,-Kč, což je velice přijatelná cena, navíc včetně fotoknihy.
S pozdravem Matěj Škraňka, AZ-fotoslužby12. srp 2020
Dobrý den, hledám fotografa na svatbu, která se uskuteční 19.9.2020 ve Valči (u Třebíče). Za jakékoliv nabídky či doporučení děkuji