Fotoalbum na svatební fotky, kde seženu pěkné?

Profilova fotka
Neporadíte mi, kde se dají sehnat pěkná, vkusná fotoalba na svatební fotky - nejlepe na fotorůžky, aby se vešlo hodně fotek a bez přílišných "serepetiček" na obalu. (něco ve stylu "v jednoduchosti je krása...") moc děkuji za tipy na stránky nebo obchody v Praze a na ústecku (nad Labem :-) )
Odpovědět
Profilova fotka
@spiklenka taky hledám a jak říkáš nějaké vkusné ale mám pocit že takové ani nejsou :-(
Odpovědět
Profilova fotka
já mám měsíc po svatbě, pravda koukám se po nich 14 dní a zatím taky nic :-(
Odpovědět
@spiklenka já budu nechávat dělat fotoknihy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ligeja já jsem přeci jen asi trochu staromilec - lepící fotorůžky, hedvábný papír...klasika prostě. A chci se s tím i patlat. Bohužel však nacházím taková srdcatá, prstýnková, holubičková, labuťová.... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@spiklenka přesně tak jak píšeš...taky mám měsíc po a taky hledám ani na internetu se mi nic nelíbí..je to hrůza a fotoknihu možná někdy v budoucnu ale .....prostě chceme mít hlavně album :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martanek1989 A koukaly jste na Fler, tam byste mohly najít nabídku na míru, v obchodech opravdu nic moc nemají :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cibetka_veronika jéé to mě nenapadlo :-D sem to ale trdlo :-D :-D díky za tip :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud jste Pražské, tak zkuste Fotoškoda - mají tam velký výběr a moje svatební album je právě tam odtud :)
Odpovědět
na Fleru jsou opravdu moc pěkné výrobky a udělají Vám i na přání. My máme z Fleru svatební knihu hostů a uvažuji i o krajkovém boudoir albu pro mého nastávajícího :-)
Odpovědět
http://www.svatebnifotoalbumy.websnad... já vybrala tady (520Kč - 200 fotek 18x13)
Odpovědět
Nechával jste si někdo dělat album na fleru? Mohli by jste mi prosím dát na někoho tip a napsat na kolik vyšlo popřípadě přidat fotku? Budu vám moc vděčná :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@spiklenka @martanek1989 @ligeja @cibetka_veronika @alieskaphoto @xb111 @koltel A koukali už jste se i na mé výrobky :-D Jsou to ručně vyráběná alba a knihy hostů na přání. Pokud nenajdete svůj styl v designu a formátu ala, po domluvě mohu vyrobit album přesně dle Vašeho přání
Odpovědět
Profilova fotka
@svatebnifotoalba Ano, už jsem četla, spíš jsem chtěla poradit, my máme fotoknihy, děkuji ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj, my máme svatební fotečky v albíčku, který jsme kupovali myslím si že na stránkách fajneapekne.cz. Zkus mrknout ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@elkoo11 Tato diskuse už je tři roky stará, asi jdeš s křížkem po veselce... ;-) Ať nejsem úplně OT - ve FotoŠkoda mají obrovský výběr...
Odpovědět
@lahvan Ale houby s křížkem po veselce :-D je fakt, že datumu jsem si nevšimla..ale jak vidíš ty ses o tom dočetl..takže jsem dala tip zase pro někoho dalšího kdo bude hledat :-) ale ikdyby, tak se nic nestalo vážného :)
Odpovědět
@elkoo11 Tož elko, majů to tam fakt fajné a pěkné :-N děkujeme za tip 8-) kurnik a koukala jsem se jim taky na face a měli tam nějakou soutěž o fotoalbum, tož škoda že jsem nevěděla dříve, jeden dárek na vánoce mohl být doma :-(
Odpovědět
@matuskaa11 Fakt? No vidíš to, taky jsem o ni nevěděla..musím si je lajknout, třeba budou mít nějakou další soutěž :-) Ale asi bych si tak úplně nebyla jistá výhrou, nikdy jsem ještě nic nevyhrála a navíc šance není tak velká...
Odpovědět
@elkoo11 No právě že šance byla velká, protože oni ten profil mají krátce a je tam teprve 24 likes, tím pádem soutěže se taky zůčastnilo malinko lidiček. Škoda no, třeba příště =-)
Odpovědět
@matuskaa11 Aha, to jsem nevěděla. nevěš hlavu, třeba příště :-) Mohli by tam dát ale výhru na nějaké dětské fotoalbum, to by se mi teď šiklo :D
Odpovědět
@elkoo11 Jé, tak na to mám ještě čas :D Teď tam bylo takové neutrální fotoalbum, což je lepší jako dárek na vánoce ...dítě nemá každý a svatbu taky ne :)
Odpovědět
@matuskaa11 No to je fakt, ale dětské by se mi hodilo, už za půl roku čekáme miminko :-) Ale dobrý nápad na dárek na Vánoce. Asi koupím nějaké pěkné fotoalbum , naháží do toho fotky a dám jako dárek na Vánoce..ale teď je otázka, zda nepočkat až do příštích Vánoc, aby tam mohl být i prcek :-) asi spíše jo..jen to do té doby nesmím zapomenout :-)
Odpovědět
Tak se mrkněte tady pokud jste neviděla -> www.fajneapekne.cz/vzpominky/ tam docel jsou hezké dětské fotoalba..ale vzhledem k tomu že jste mi to doporučovala sama..tak už ten e-shop máte prozkoumaný..ale kdyby nááhodou :-)
Odpovědět
@matuskaa11 Děkuji :-) dětské jsem ještě nezkoumala...protože jsem ho ještě nepotřebovala no :-)
Odpovědět
@elkoo11 Však už čekáte mimi :) Jinač k soutěži...zase měli na FB a tentokrát o dětské fotoalbum..s nějakým micky mousem myslím.. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?