coverphoto
Neaktivní

xb111

Jana
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 15. zář 2011
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 17. 8. 2013
3900
dní po svatbě
Aktivita
92 příspěvků ve fotoblozích
19 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +11
Svatební album
Jana a Petr
17. 8. 2013 Brno | 15 fotek
výzdoba
Vývazky - Mašlička Jarmila
Děkujeme i za nádherné vývazky, které nám na přání vytvořila šikovná paní Jarmilka :o) Rádi doporučujeme!
hudba
aristoquartet - hudba k obřadu
Hudba linoucí se z tahů jejich smyčců způsobovala husí kůži a mrazení v zádech. Už když jsem je slyšela před rokem na zámku ve Slavkově bylo rozhodnuto. Nedá se slovy popsat, jak krásná a hluboká byla jejich hudba! Hosté za mnou chodili s velikou chválou a dojetím. Naprostí profesionálové! Jelikož jsme naladěni na stejnou strunu, volba byla jednoznačná :o) Pokud si přejete zažít jedinečný obřad za doprovodu jedinečných smyčcových tónů, jsou Aristoquartet ta pravá volba! JEDNOZNAČNĚ DOPORUČUJI!
květiny
paní Jana Smištíková Brno
Přenádherné svatební květiny přesně podle mých představ! Paní Jana je kouzelnice :o) Dokázala přesně zrealizovat moje představy a kytičky měly velký úspěch a dlouho vydržely. Moc milá paní, krásné prostředí květinářství a perfektní jednání. Velmi doporučuji!
svatební oznámení
Stloukalovi
Moc krásné svatební oznámení, hostům se velmi líbilo. Krátká čekací doba, ochotní a vstřícní. Velmi doporučuji!
dorty
Cukrárna Pusinka
Výborný dort s jedinečnou chutí. Se zaměstnanci máme velmi pozitivní zkušenost, velmi milé, vstřícné a profesionální jednání, skvělý přístup k zákazníkům. Velmi doporučuji.
civilní obřad
paní farářka Katka Rybáriková
Měli jsme církevní obřad a opět bych neměnila. Když si vzpomenu, jaké boje jsme před rokem sváděli s termínem svatby a matrikou, jestli civilní nebo církevní...Teď vím, že toto bylo správné rozhodnutí! Poznali jsme totiž to, co bychom nepoznali, mít civilní obřad. Obohatili jsme se o to, o co bychom se ochudili, mít civilní obřad. Nikdy bychom tak neoslovili své hosty, nebýt církevního obřadu. A za všechno vděčíme jedné neuvěřitelně laskavé osůbce s velikým srdcem. Děkuji, že jsme Vás mohli poznat, děkuji za jedinečný svatební obřad, děkuji za všechno!
hostina
Hotel Maximus Resort
Tento hotel nám učaroval hned na první pohled, když jsme před rokem vybírali místo pro naši svatbu. Moc krásné prostředí, přenádherný svatební palouk pro obřady, bezproblémová obsluha a úžasná paní Martina Hoffová, která nám velmi pomohla s realizací svatebních příprav. Jednoznačně doporučuji!
účes
Jiří Kočí
Bezvadný kadeřník, sympatický, se smyslem pro humor. Lepšího nehledejte :o)
Žádné příspěvky