O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Místo svatby
Zapnout upozornění
Nová diskuse
Řadit podle:
nejnovějšího příspěvku
nejstaršího příspěvku
nejvíce příspěvků
nejméně příspěvků
Svatba ve dvou Moravskoslezský kraj
Zdravím, chtěli bychom se s přítelem vzít sami ve dvou, ale zároveň bych si přála obřad venku a ne …
pukie
Před 4 lety
1
Místo pro svatební hostinu Břeclavsko a okolí
Hledám místo na hostinu pro cca 80 lidí hlavní požadavek že chceme pronajmout jen prostory bez obsl…
radyna1990
Před 5 lety
1
Obřad a oběd pro 20 lidi,kde?
Kvůli koronaviru jsme se rozhodli přesunout velkou oslavu svatby pro přátele na jaro2021 a teď máme…
soucmi
Před 5 lety
1
Jižní morava
Ahoj. Prosím napadá někoho z vás místo na jižní moravě. Máme 110 lidí. Stačila by nějaká větší perg…
anyymm
Před 5 lety
1
Hostinec Starý svět u Votic
Ahojte, máte někdo zkušenosti se Starym světem u Votic? Jak probíhala komunika a tak všechno? Díky!!
terulka01
Před 5 lety
1
Prostor pro svatební hostinu
Zdravím dámy, poraďte prosím prostor pro svatební oslavu s vlastním cateringem, Ostrava. Dekuji
bramborabarbora
Před 2 lety
1
sponzor fóra
Svatba v Beskydech (Valašské Meziříčí, Rožnov p. Radhoštěm, Bečvy všechny tři)
Ahoj, prosím o pomoc. Plánujeme svatbu v Beskydech, chtěli bychom nějakou chatu/chalupu kde by bylo…
katmia
Před 3 lety
1
Statek u Škodů
Ahoj holčičky tady, prosím prosím některá zkušenosti se svatbou na statku u Škodů Praha východ, Si…
sona2022
Před 4 lety
1
Slovácký dvůr - zkušenosti se svatbou
Dobrý den chtěla bych se zeptat, zda je tu někdo, kdo měl svatbu na Slováckém dvoře v Ostrožské No…
saaroska
Před 5 lety
1
Tip na místo svatby - Olomouc, Přerov a okolí
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli by jste mi neporadily místo na svatbu pro cca 100 lidí v…
dianako
Před 4 lety
1
Svatba v Kostelci nad Orlicí hrabě Kinský
Dobrý den,máte někdo prosím zkušenost jako host nebo přímo nevěsta se svatbou v Kostelci,kdy oddáva…
kristyna78
Před 3 lety
1
Svatba Karlovy Vary Dvorana
Ahojky, chtěla bych se zeptat na zkušenosti s hotelem Dvorana v Karlových Varech. Měla jste tam něk…
petrapetrakom
Před 4 lety
1
Dělnický dům Blansko - svatba
Dobrý den, chci se zeptat zda někdo plánuje nebo už uskutečnil svatbu v dělnickém domě v Blansku? :)
adel95
Před 5 lety
1
Prostor na hostinu
Ahoj všem, potřebuji pomoc. Termín svatby máme 12.9.2020, ale pořád ještě nemáme místo na hostinu. …
gabga30
Před 5 lety
1
Dendrologická zahrada Průhonice
Ahoj, sháním někoho, kdo má aktuální zkušenosti se svatbou v Dendrologické zahradě v Průhonicích 😊 …
daasha1305
Před 3 lety
1
Misto pro neformalni oslavu svatby Jihlavsko
Ahoj nevesty, hledam nejake misto pro oslavu svatby. Budeme se brat v zari v zahranici a s rodinou…
martinad123
Před 5 lety
1
Tvrz Dřevčice - aktuální zkušenosti
Milé a milí, má někdo z Vás třeba aspoň z doslechu bližší informace o tomto místě? Např. kde se dá …
vikinggirl
Před 3 lety
1
Šafránkův mlýn - zkušenosti
Ahoj holky, je zde mezi Vámi některá, která měla svatbu nebo teprve mít bude v Šafránkově mlýně? …
esedlackova
Před 3 lety
1
Hledám místo na 10. 7. 2021
Hezký den, pomáhám kamarádce najít svatební místo v Královéhradeckém kraji, neboť jí už 3 místa bo…
beruskaana25
Před 4 lety
1
Prenechani terminu Donatuv mlyn
Dobry den, Z rodinnych duvodu poustim svatebni termin 22.7.22 v obci Soutice, konkretne misto Dona…
adel_kozova
Před 3 lety
1
Pod Zeleným dubem
Zdravím, má prosím někdo zkušenosti se svatbou v hotelu Pod Zeleným dubem v Bohumíně? :slight_smile…
pajatr
Před 3 lety
1
Místo na odpolední program
Ahoj :slight_smile: chtěla bych poprosit o radu. Máme malou svatbu (cca 25 lidí), termín na konci …
ludmila98
Před 4 lety
1
Svatba na Velichově?
Ahoj všem ;) Příští rok plánujeme s přítelem svatbu. Vyhlédli jsme si Velichov u Ústí nad Labem. Je…
katy1688197
Před 5 lety
1
Maximus resort- Brno a další dotazy
Dobrý den, chci se zeptat měl někdo zkušenost být na svatbě v Maximusu v Brně? Jak jste byli spo…
kristeen01
Před 3 lety
1
Přenechám villu 603 Příbor
Zdravím, rozhodli jsme se svatbu odložit ,přenechám zářijový čtvrteční termín 9.9.2021, máme zaplac…
zanet92
Před 4 lety
1
Místo v okolí Havířova
Ahojte lidičky, hledám místo v okolí Havířova, kde bychom si všechno zařídili své- obsluhu, kuchaře…
nikol_hackenbergerova
Před 5 lety
1
H-resort Kunčice pod Ondřejníkem
Ahoj nevěsty, je tady některá, která měla nebo plánuje svatbu v beskydském H-resortu v Kunčicích p…
eva_ciencialova
Před 3 lety
1
Místa na svatbu Stredočeský kraj.
Ahoj budoucí nevěsty. Chci se Vás zeptat, jestli mi můžete doporučit místo na svatbu ve Středočeské…
vsevdava
Před 2 lety
1
Hotel Roubenka Štramberk
Zdravícko chci se zeptat jestli tady má nekdo zkusenost se svatbou na hotelu Roubenka ve Stramberku…
klaraspurna
Před 3 lety
1
Svatba hory
Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, měla tady nějaká nevěsta svatbu na horách, konkrétně v Beskyd…
lucinka_k89
Před 3 lety
1
1
2
…
254
255
256
257
258
…
262
263
1
…
255
256
257
…
263
Top diskuze
Svatba na zámku Lešná. Vdávala se tam n…
15. 11. 2007
221
Svatební stodola v Dolních Kounicích
10. 01. 2017
221
Pozor na svatbu ve Viničním altánu v Pr…
16. 07. 2013
43
Máte zkušenosti se svatební hostinou - …
29. 10. 2013
33
Bistropen (Vila landek)
18. 04. 2023
18
x
x
Hledat další diskuse
Hledat další alba
Hledat další články