O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Místo svatby
Zapnout upozornění
Nová diskuse
Řadit podle:
nejnovějšího příspěvku
nejstaršího příspěvku
nejvíce příspěvků
nejméně příspěvků
Mauricius, Seychely
Ahojte, je tu prosím někdo, kdo měl svatbu na Maurciu či na Seychelách. Prosím, moc prosím o info. …
michelein
Před 11 lety
1
Svatební hostina - okres Břeclav
Ahoj! :-) Hledáme místo pro svatební hostinu v okolí Velkých Pavlovic. Chceme si vše zařídit sami -…
johana94
Před 7 lety
1
Mníšek pod Brdy, Řevnice
Ahoj holky, máte někdo zkušenost se svatbou v okolí - Mníšek pod Brdy, Řevnice Spíše přírodní svat…
8karolina4
Před 10 lety
1
Frýdek-Místek poradí nám někdo nějakou vhodnou restauraci na svatební hostinu pro 60 lidí?
Hledáme nějaké hezké, klidné místo v okolí Frýdku-Místku cca 60-70 lidí.Nemáte někdo nějaké zkušeno…
nasesvadba
Před 10 lety
1
Okoli Uherske Hradiste, misto na svatebni hostinu/oslavu s exterierem/zahradou i interierom?
Chceme mat pohostenie vonku a zaroven vnutri v pripade zleho pocasia. Parket moze byt vonku alebo v…
maxtorag
Před 9 lety
1
Nějaké místo na svatbu v okolí Nové Paky?
Zdravím vás děvčata. Nevíte někdo o nějakém místě, respektive statku, mlýně, kde by se dala pořádat…
zlatnice
Před 8 lety
1
sponzor fóra
Kostel na svatbu v Moravskoslezském kraji, poraďte
Holky potřebuju poradit pěkný kostel na trase Ostrava-Jablůnkov v blízkosti s dobrou restaruací s m…
ba_mi
Před 12 lety
1
Svatba na Sádku u Třebíče
Ahojte holky, mám takový dotaz, nevíte o někom, kdo se bral na Sádku? Jde o to, že si neumíme před…
monibu
Před 8 lety
1
Svatba Vršovický zámeček - spousta otázek
Zdravím, vdávala se některá v poslední době ve Vršovickém zámečku? Na stránkách jsem našla ceny z…
joy89
Před 8 lety
1
Misto na svatbu pro cca 100 lidi kolem Brna
Ahojte prosim o radu planujeme svatbu v cervnu a ted sme zjistli ze nas nekdo prebehl a zamluvil si…
anetinkakvetinka
Před 8 lety
1
Svatba v zámecké zahradě ve Vyškově, máte zkušenost?
Milé dámy, máte některá zkušenost s obřadem na tomto místě? Pokud ano, budu ráda, když se podělíte …
twesik
Před 12 lety
1
Svatba kostel, zahrada, park? hlavně ne úřad, hrad ani zámek :D okolí Zábřeha, Mohelnice?
Ahojky holky, řešíme další věc :-) nechci typickou svatbu na úřadě, poradíte mi prosím, kde v o…
barulilulalike
Před 8 lety
1
Místo svatby okolí Domažlic
Ahoj, včera jsme se zasnoubili a já už teď šílím, že neseženeme místo v termínu který bych nerada m…
peterkovazuza
Před 7 lety
1
Svatba v restauraci v okolí Manětína. Máte nápad?
Ahoj! Nemáte někdo zkušenosti s restaurací vhodnou ke svatební hostině v Manětíně nebo jeho blízko…
mb2
Před 14 lety
1
Svatba v Arboretu u Opavy, na kolik vás to vyšlo?
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli jste něktrá měla obřad v Arboretu. Jestli ano tak kdy a …
ejva
Před 12 lety
1
Levné místo na svatbu Praha, Praha-východ
Doporučíte prosím cenově rozumné místo na svatbu v lokalitě Praha - Východ nebo Praha - Horní a Dol…
daniela_dostalova
Před 2 lety
1
Hledáme místo svatební hostiny na Klatovsku, poradíte?
Ahoj holky, hledáme místo pro svatební hostinu na Klatovsku, nejlépe pokud to bude někde blízko Suš…
jeannechan
Před 13 lety
1
Svatební hostina v hotelu Santon v Brně. Postřehy?
Chceme mít v Santonu hostinu i s rautem pro celkem 70 lidí. Ale slyšela jsem, že zavírají už ve 2h …
bruke
Před 12 lety
1
Místo na svatbu+hostinu
Ahojky, nevíte někdo o místu na svatbu a svatební hostinu zároveň v okolí Plzně? Budeme mít zhruba…
nadisek
Před 10 lety
1
Svatba Mladostov- Český ráj (usedlost U Dědka)
Zvažujeme svatbu v Mladostově, usedlost U Dědka (Český ráj) - máte s tímto místem, prosím, zkušenos…
anatankaaa
Před 10 lety
1
Obřad v Lednickém zámku, máte zkušenost?
Chtěla jsem se zeptat, plánjem svatbu na přísti rok v lete do Lednice,Jakou máte zkušenost s tím to…
snehurka86
Před 13 lety
1
Restaurace Černý Kohout - Ano/Ne
Zdravím vespolek, prosím nemáte zkušenosti s restaurací Černý Kohout kousek od Prokopského údolí ?…
hasilvi
Před 8 lety
1
Svatba Řecko-Santorini
Ahojky holky prosím mě někdo svatbu v Řecku nebo na Santrini?A mohla bych se podívat na něčí fotky?…
barborakarlova13
Před 10 lety
1
Venkovní místo na svatbu
Ahojte, prosím vás nevíte o místě pro hostinu na svatbu okolí Uherského Hradiště, chtěla bych mít h…
baruss01
Před 7 lety
1
Nebozízek Praha: Zkusenosti?
Dobry den, meli jste nekdo svatebni hostinu na Nebozizku nebo tam byli pozvani jako hosti? Misto se…
veraionica1991
Před 3 lety
1
Místo na svatbu Boží oko
Ahoj nevěsty, máte někdo zkušenost s tímto hotelem? Proběhla tam změna vedení hotelu. Je to tam krá…
lucikici21
Před 8 lety
1
Tipy na svatební obřad a hostinu v okolí Jedovnic? :)
Příští rok plánujeme svatbu. Nejvíce by se nám líbila svatba někde ve stodole na statku, ale zatím …
luciee46
Před 8 lety
1
Dotaz: hledá se pěkné místo na svatbu okolo Mladé Boleslavi :)
Ahoj holky! Chtěla bych Vás tímto požádat o pomoc při pátrání po pěkném místu na vdávání. Termín s…
barulinecek
Před 9 lety
1
Místo svatby a hostiny Olomouc
Vybíráme s přítelem místo svatby. Hostů bude cca 70 a nejraději bychom chtěli něco jako stodolu, o…
katka515
Před 8 lety
1
Svatba v okolí Karviné
Dobrý den, víte o nějakém místě na svatební hostinu v Karviné či okolí pro zhruba 100 lidí? :-)
carolineclaine
Před 7 lety
1
1
2
…
243
244
245
246
247
…
262
263
1
…
244
245
246
…
263
Top diskuze
Svatba na zámku Lešná. Vdávala se tam n…
15. 11. 2007
221
Svatební stodola v Dolních Kounicích
10. 01. 2017
221
Pozor na svatbu ve Viničním altánu v Pr…
16. 07. 2013
43
Máte zkušenosti se svatební hostinou - …
29. 10. 2013
33
Bistropen (Vila landek)
18. 04. 2023
18
x
x
Hledat další diskuse
Hledat další alba
Hledat další články