O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Místo svatby
Zapnout upozornění
Nová diskuse
Řadit podle:
nejnovějšího příspěvku
nejstaršího příspěvku
nejvíce příspěvků
nejméně příspěvků
Místo na svatbu v rozmezí Lomné až po Třinec
Zdravím pomalu už začínáme přemýšlet o místě pro naší svatbu a vůbec se nemůžeme rozhodnou. Svatbu …
fraulein
Před 6 lety
1
Beskydy, Valašsko - tipy na místo svatby
Dobrý den, byla bych moc ráda za aktuální tipy na svatební místo v srdci Valašska (Rožnov p. R. a …
domidoh
Před 6 lety
1
Statek nebo stodola,Rakovnicko,Křivoklátsko cca.50 lidí
Ahoj,moc prosím o radu na pronájem statku nebo stodoly na Rakovnicku,Křivoklátsku...popřípadě prosí…
xcarlita
Před 9 lety
1
Svatba ve Století v Loděnicích, máte zkušenost?
Holky, myslela jsem si, že budeme mít svatbu v penzionu Ve Století v Loděnicích. Ale vůbec se mi ne…
petulka_pepanek
Před 12 lety
1
Svatba v Relaxx v Čeložnicích
Ahojte nevěsty, neměla jste nebo nebudete mít některá svatbu v rekreačním středisku RELAXX v Čelož…
evickahoubicka
Před 11 lety
1
Hotel Lotrinský - zkušenosti se svatbou
Ahoj holky, neměl jste někdo, nebo nebyli jste se informovat v hotelu Lontrinský ve Velkých Pavlovi…
miska812
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Místo svatby - Čeladenka
Dobrý den, chci se zeptat zda měl někdo z vás svatbu na Čeladence. Uvítám každou infomraci. Děkuji…
balejka
Před 9 lety
1
Svatba Kadlcův mlýn
Ahoj, kdo by měl nejnovější zkušenosti se svatbou v Brně Kadlcuv mlýn, budu rada, když se se mnou o…
evakrabickova
Před 7 lety
1
Svatba v jižních Čechách
Plánujete svatbu v jižních Čechách a hledáte ideální místo pro váš velký den? 🥂💍 Náš rodinný penzi…
penzionkravin
Před 1 rokem
1
Svatební hostina U Libušky v Brně-Líšni, máte zkušenost?
Nemáte někdo čerstvé zkušenosti s pořádáním svatební hostiny v restauraci U Libušky v Brně-Líšni? V…
nufak
Před 13 lety
1
Strnadovský Mlýn - zkušenosti se svatbou
Ahoj nevěsty, máte prosím někdo zkušenosti s koordinací ze Strnadovského mlýna? Měli jste na tomt…
terush13
Před 6 lety
1
Hostina a obřad u pana Campra, Droužkovice
Ahojky , měla jste tu některá hostinu či samotný obřad u pana Campra z Droužkovic ? Můžete mi napsa…
majamisa
Před 6 lety
1
Svatba na statku Újezd u Plánice
Nevěsty, už jste některá měla svatbu na statku Újezd u Plánice? Reference a cenový rozpočet? Děkuji
ninaninanina
Před 7 lety
1
Svatba na zámku v Náměšti, máte zkušenost?
Ahoj děvčata, máte někdo zkušenosti nebo někoho v okolí, kde se vdával na zámku v Náměšti nad Oslav…
ivulka4
Před 13 lety
1
Svatební hostina v Přerově, poradíte místo?
Ahojky všem, nevím zda-li svůj problém nezačínám "řešit" až příliš brzy, ale pro naši svatbu 30.3.2…
urbousinecka
Před 13 lety
1
Hotel Mlýnská Uherské Hradiště
Zdravím, má někdo zkušenosti s hostinou v hotelu Mlýnská v Uherském Hradišti? Budu ráda za všechny …
21ji
Před 10 lety
1
Vinarstvi Hanzel, Miroslav
Hezky den, s pritelem zvazujeme svatbu na jizni Morave, docela se nam libi vinarstvi Hanzel v Miros…
laulalie
Před 10 lety
1
Prostory pro svatbu Hradec Králové + okolí
Ahoj všichni, moje švagrová se bude přístí rok v květnu vdávat a pomáhám jí hledat levnější prostor…
lemonkaaa
Před 2 lety
1
Místo na svatební hostinu v Táboře, znáte?
Znáte hezké místo na hostinu pro asi 15 lidí v Táboře? Když máte foto, můžete poslat.
nisulka
Před 11 lety
1
Nabízím svůj termín 30.7.2016 na Albertovci.
Nabízím termín 30.7.2016 na Albertovci u Štěpánkovic, je to moc pěkné místo pro cca max. 65 hostů. …
haaskaro
Před 9 lety
1
Místo na obřad a hostinu: restaurace Slezský dvůr Ostrava Radvanice?
Krásný den, koukala jsem do historie, ale našla jenom jedno vlákno se 2 odpověďmi na toto téma, a …
rezavaliska
Před 5 lety
1
Rychnovský okres - kde uzavřít manželství?
Chtěli bychom nějaké pěkné klidné "přírodní" místo - zkrátka někde venku nebo u kostelíku někde obk…
monica_1
Před 13 lety
1
Svatba 70lidi plus vlastní kuchar
Dobrý den poptávám místo na svatbu pro cca 70 lidí kde je možnost uvařit si sám a popřípadě ubytová…
luckawww
Před 5 lety
1
Měl jste nebo plánujete někdo svatební hostinu v hoteli Galaxie Wienna v Praze na Suchdole?
Uvažujeme, že bychom tam měli raut, ale nikde jsem nenašla na netu ohlasy z minulých svateb, tak ne…
jouee
Před 10 lety
1
Kostelík v Plzni a okolí pro svatební obřad
Ahoj dámy, nevíte někdo o místě pro církevní obřad v Plzni a okolí? Rádi bychom nějaký menší krásn…
makky225
Před 6 lety
1
Místo na hostinu a ubytování v okolí Panenského Týnce
Ahojky, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo radu nebo nápad, kde by se dalo sehnat místo na…
donutkovi
Před 6 lety
1
Brno, vlastní catering, venku i vevnitř
Ahoj všichni, Hledala jsem v diskuzích, ale nic se mi nepovedlo najít, tak zkouším založit vlastní,…
si_sk
Před 5 lety
1
Svatba v exotice- Mauricius, Malediv. Zkušenosti?
Nevěsty a vdané paní brali jste se některé v cizině nebo plánujete tak svatbu? Myslím úplně mimo Ev…
danna987
Před 11 lety
1
Hospoda pod Borovou, Hotel Maják, Čeladenka, Hotel Troyer, Tanečnica, Zlatý orel, Sluníčko
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s těmito místy na svatbu. Chtěl…
kackafa
Před 11 lety
1
Agropenzion Sádky Kunovice
Ahoj! Máte prosím někdo zkušenost se svatbou na Agropenzionu Sádky v Kunovicích? Odpovídají služby …
lucinkacek
Před 11 lety
1
1
2
…
242
243
244
245
246
…
262
263
1
…
243
244
245
…
263
Top diskuze
Svatba na zámku Lešná. Vdávala se tam n…
15. 11. 2007
221
Svatební stodola v Dolních Kounicích
10. 01. 2017
221
Pozor na svatbu ve Viničním altánu v Pr…
16. 07. 2013
43
Máte zkušenosti se svatební hostinou - …
29. 10. 2013
33
Bistropen (Vila landek)
18. 04. 2023
18
x
x
Hledat další diskuse
Hledat další alba
Hledat další články