coverphoto
Neaktivní

xlkx97

L
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 14. led 2016
Info o svatbe
Svatba byla 9. 7. 2016
2841
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
33 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Svatební album
L a A
9. 7. 2016 Praha | 3 fotky
květiny
Flora-kvetiny Praha
Viz predchozi komentar
výzdoba
Flora-kvetiny Praha
Sverili jsme jim vse. Od vyzdoby kostela a prostor kde jsme meli hostinu, pres svatebni tabuli, az po kvetiny, korsaze, myrty. Se vsim naprosta spokojenost. Pani Dvorakova je moc sikovna, mila a flexibilni. Snazi se vzdy vyjit vstric a vyhovet. Kyticky byly cerstve a krasne. Byli jsme moc spokojeni.
Pani Dufkova jako kadernice na moji svatbu bylo moje nejhorsi rozhodnuti! Ve svatebni den prisla sice o pul hodiny drive, ale nevedela (i presto ze jsem u ni byla na zkousce) na jakem ucesu jsme se domluvily. Uces nebyl slozity - lokny na delsi vlasy - presto to pani Dufkova popletla a cesani skoro o hodinu protahla, nezbyl mi pak cas na dulezitejsi veci. Uces nic nevydrzel. Jiz po obradu se lokny na stranach zacaly rovnat. Ze vseho nejhorsi vsak byl pristup a chovani teto pani. Byla velmi neprofesionalni - komentovala napr. ze jsem ztloustla a ze mam ve vlasech kouty tak toho se mnou nemuze moc vymyslet. Myslim, ze vic neni potreba dodavat. Doufam, ze tato pani nezkazi svatbu vice nevestam. Mne nakonec zachranila moje vizazistka, ktera me po jejim odchodu uklidnila, a floristka s uzasnymi kytickami do vlasu, ktere uces zachranily. Obe, ktere pani Dufkovou videly, se shodly, ze jeji jednani nemelo obdoby. Za me rozhodne NE!!
make-up
Michala Carrara
Skvela vizazistka!! Nalicila me presne dle mych predstav a prani, ktere jsme probraly na zkousce. Pouziva kvalitni kosmetiku, mam velmi citlivou plet a nemela jsem zadne problemy. Navic je moc prijemna, usmevava a profesionalni. Po hroznem jednani kadernice v den me svatby me zachranila. Za to ji moc dekuji a urcite doporucuji!
Zenich puvodne chtel oblek k zapujceni, nakonec si ho koupil. Perfektne mu sedel. Vestu s regatou, ktera perfektne ladila s saty nevesty, jsme si zapujcili. Pokud hledate oblek pro zenicha, tento salon doporucujeme.
popůlnoční šaty
Esprit
Neplanovala jsem saty na prevleceni, ale nakonec jsem byla rada, ze jsem je mela. Clovek (nebo alespon ja) si neuvedomi pri zkouskach v salonu jake to je mit na sobe cely den svatebni saty.
svatební šaty
Svatební salon NEVĚSTA Praha
Nadherne saty! Mela jsem stesti, ze se mi v salonu venovala primo pani majitelka. Naprosta spokojenost. Mela jsem saty k zapujceni uplne nove, krasne, krajkove s vleckou. Ze stejne krajky jsem si v salonu nechala usit zavoj, ktery jsem si nechala na pamatku. V salonu mi ve vsem vysli vstric. Naprosti profesionalove. Urcite dle mych zkusenosti jeden z nejlepsich salonu se svatebnimi saty v Praze!
dárky pro hosty
Zvonarska dilna Tomaskova-Dytrychova
Na posledni chvili jsme vymysleli jako darky pro rodice zvonecky na miru s venovanim. Vetsina firem bud nebyla zakazku schopna dodat vcas nebo vubec zhotovit. Pani Dytrychova vse bez problemu zvladla a dodala presne v den pred svatbou jak jsme se domluvili. Velka spokojenost nase i rodicu!
Žádné příspěvky