coverphoto
Neaktivní

tlamiska

Jitka
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 18. led 2015
bydlí v městě Benešov
Info o svatbe
Svatba byla 24. 4. 2015
3253
dní po svatbě
Aktivita
96 příspěvků ve fotoblozích
53 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +19
Svatební album
Jitka a Pepa
24. 4. 2015 Benešov | 23 fotek
make-up
Olga Barnová, salon Šarmant, Benešov
Už na zkoušce to vypadalo velmi dobře a naostro se to povedlo dokonce výborně. Paní Olga je velmi milá, ochotná a dokonce se jí povedlo mi ubrat pár let. Děkuji a doporučuji.
hudba
Ivana Korolová a Ondřej Izdný
Snila jsem o písničce Svítá nám a protože naše matrika striktně vyžaduje originální CD, tak jsem začala shánět. Bohužel pro mě tohle CD v Čechách vůbec nevyšlo, ale nabídli se mi Ivča s Ondrou, kteří tu pohá dku nadabovali a nazpívali. Domluvili jsme se, oni přijeli a svatebním darem mi tu písničku zazpívali na nástup. Všichni jsme byli úplně na měkko, včetně fotografa i oddávající. A paní matrikářka říkala, že něco tak krásného ještě za léta svého působení nezažila. Takže Ivče i Ondrovi milionkrát DĚKUJEME. Jo a kromě mě o tom dopředu nikdo, ani ženich, nevěděl, takže děsný překvapení. O to krásnější.
hostina
Restaurace Na Bejkárně, Benešov
Všechno bylo připraveno, nazdobeno a zajištěno přesně, jak jsme se domluvili s majitelem. Obsluha se nám 100% věnovala a kuchař se vážně vytáhnul. Všechno, včetně služeb pro děti, bylo dokonalé. Děkujeme a doporučujeme.
účes
Reneta Šmahelová, Benešov
S Renčou se známe už nějaký pátek. Nosím permanentně vlasy skoro na ježka a svatební účes se stal mou noční můrou. Renča mě dva měsíce nestříhala a to, co se jí povedlo na mé hlavě vykouzlit, mě nadchlo. Ještě ke všemu mám kvalitu vlasů srovnatelnou s pampeliškovým chmýřím, takže jsem měla strach i z výdrže účesu. Dopadlo to skvěle, drželo to skvěle, Renča je skvělá. DĚKUJU a DOPORUČUJU.
fotograf
Antonín Zelenka, Vlašim
byli jsme taková svatba skorodůchodců a podle toho jsme chtěli i decentní fotky, navíc nejsme fotogeničtí a na nějaké pózy nás fakt neužije. Takže svatá trpělivost a ochota pana Zelenky byly super a vznikly moc pěkné fotky. Děkujeme a doporučujeme.
květiny
Dagmar Žížalová, Benešov
Měla jsem naprosto jasnou představu o bílo krémovo zelené kytici z pryskyřníků a frézií. Paní Žížalová mě nechala obléknout do svatebního, nandat si i bižu a tu představu mi rozmluvila. Jsem jí za to vděčná, protože višňové růže, které mi vymyslela a uvázala, byly dokonalou volbou. DOPORUČUJI
dorty
Dorty Mifa
Míša ochotná, milá vstřícná. Dort dopravila až na místo a ještě jsme dostali malou pozornost. Dort krásný na pohled, výtečný na chuť. Naprosto dokonalá a profesionální práce. DOPORUČUJEME a DĚKUJEME
Žádné příspěvky