coverphoto
Neaktivní

tez_jan

Tereza
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
plánuji naši perfektní česko-německou svatbu :)
zaregistrovala se 26. bře 2016
Info o svatbe
Svatba byla 24. 6. 2017
2498
dní po svatbě
Aktivita
7 příspěvků ve fotoblozích
3 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Svatební album
Tereza a Jan
24. 6. 2017 Česká Lípa | 4 fotky
květiny
aranžerský ateliér Fantazie Mnichovo Hradšitě
paní Zlatušková je profesionál každým coulem s citem pro detail. Květiny v ateliéru nakupujeme již roky na nejrůznější příležitosti a vybrat si ateliér i na zhotovení svatební kytice, kytic pro maminky a babičky, korsáží pro ženicha, tatínky a svědky a výzdoby kostela byla skvělá volba!
svatební prsteny
Snubní prsteny Danfil
nakoupeno přímo v dílně v Liberci - profesionální přístup a i přes malá nedopatření (kvůli kterým jsme Liberec navštívili vícekrát, než zprvu plánováno) jsme s námi navrženými prsteny a jejich odborným poradenstvím nadšeni!
účes
Make-up artist Lucie Janoušková
a zase ta Lucka - perfektní účes, který se dal v průběhu dne snadno variovat - na obřad drdol, na odpolední focení účes na stranu a na večer dokonalé vlny
make-up
Make-up artist Lucie Janoušková
Lucka je kouzelnice - člověk, který miluje svou práci a je to vidět na výsledcích - mimoto ráno vykouzlí krásnou pohodovou vysmátou atmosféru, ve které nevěsta hned zapomene na všechen stres :)
šaty jsem pořizovala vlastní, v salonu jsme koupili také manželův oblek. Velká spokojenost s časovou flexibilitou a ochotou.
ubytování
Hotel Port, Doksy
pěkné pokoje, svatební hotelová agentka zajistila většinu pokojů s výhledem na jezero - opravdu dokonalé probuzení po svatbě! :)
hostina
Hotel Port, Doksy
výborné jídlo, slabší výkon obsluhujícího personálu
kostel
Kostel SV. Bonaventury v Mladé Boleslavi
ve správě ŠKODA AUTO a.s., standardně obřady pouze v pracovních dnech, o víkendu na výjimku (musí schválit odbory ŠKODA AUTO). Velmi milý profesionální přístup, perfektně připraveno podle předchozí dohody, paní Fričová nám ochotně pomáhala s výzdobou.
Žádné příspěvky