coverphoto
Neaktivní

smirda

Šmirda  /  38 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 25. kvě 2013
bydlí v městě Kladno
Info o svatbe
Svatba byla 24. 2. 2018
2254
dní po svatbě
Aktivita
24 příspěvků ve fotoblozích
36 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
KladnoÚnor 2018Made at home
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +61
Svatební album
Šmirda a L.
24. 2. 2018 Kladno | 65 fotek
květiny
Květinářství Abutilon
Nejlepší květinářství na Kladně, dokonalé květiny pro jakoukoli příležitost. Jinam nechodíme :)
svatební prsteny
Snubní a zásnubní prsteny Žabka
Skvělá domluva, trpělivá komunikace, krásná práce :).
make-up
Romana Izáková Beitlová, Kladno
Skvělá, nejbáječnější, trpělivá, zručná, opravdu umělkyně, opět je viditelná dlouhá praxe. Dělala mi i účes, kde projevila svou kreativitu a z celkem běžných krátkých vlasů vytvořila něco úžasného :). Líčí i družičky, svědkyně a maminky.
ženichův oblek
Newman Kladno (u Kauflandu)
Můj, teď už :), manžel tu nakupuje léta a je vždy spokojen. Rozhodně doporučuji návštěvu chlapům s větší konfekční velikostí. Ceny velmi příjemné.
svatební šaty
Svatební dům Zbraslav
Skvělý servis, paní Šlehofer je na první pohled dáma na svém místě, s hromadou zkušeností. Pomohla mi během dvou návštěv vyřešit hned několik věcí, včetně nástřelu účesu a ozdoby do vlasů. V salonu je k dostání snad úplně všechno, co se svatbou aspoň maličko souvisí. Doporučuji!!!! A ze všeho nejvíc těhotným nevěstám.
dorty
Od Efky, Nové Strašecí (Eva Rybáčková Děkanová)
Krásný a vynikající dort, božské a dokonalé zákusky :). Taktéž lze vyhledat na fcb.
hostina
Dělnický dům Kamenné Žehrovice, manželé Jahodovi
Nejedná se o "pohádkové místo s dokonalou atmosférou", je to takový vesnický univerzální kulturák/tělocvična, ale nám to vyhovovalo naprosto. V některých místech se nám na naše vstupní požadavky na raut a hostinu víceméně vysmáli. Tady nebylo nic problém, čehož jsem se až skoro děsila, ale ve skutečnosti opravdu bylo všechno přesně tak, jak jsme se domluvili. Jídlo domácí (včetně šlehačky na svíčkové), švestkovou omáčku, která byla jako druhé jídlo na hostinu, vařila paní Jahodová (jak se po svatbě přiznala) poprvé a nikdy jsem lepší nejedla. Na rautu všechno podle domluvy a všechno skvělý. A k tomu za velmi přijatelnou cenu.
fotograf
Radim Rybacek Photography, Nové Strašecí
Nejsme žádní modelové, pózovat moc neumíme, ale i tak na fotkách od Radima vypadáme (podle mého naprosto objektivního a nezaujatého názoru :D ) skvěle. Poskytuje i zázemí pro fotokoutek na party, včetně rekvizit. Ví, kam si stoupnout, pozná, co vyfotit, za mě super a rozhodně stoprocentně doporučuju. V případě zájmu ho hledejte na fcb pod tímto názvem.
Žádné příspěvky