coverphoto
Neaktivní

sabina__

Sabina K.
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 11. srp 2014
Info o svatbe
Svatba byla 19. 8. 2016
2799
dní po svatbě
Aktivita
7 příspěvků ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +6
Svatební album
Sabina a Michal
19. 8. 2016 Praha | 10 fotek
svatebni koordinátor
Já sama
Od začátku jsem věděla, že nechci koordinátora. Přišla mě to jako starost navíc, když si vše dokážu obstarat sama. Po svatbě bych určitě neměnila. Vše bylo naplánováno do puntíku a koordinátor nám vůbec nechyběl, vše jelo jak na drátkách. Takže stačí udělat jen jasné instrukce pro všechny místo 150 kapesníčků na slzy štěstí :)
květiny
Květiny Maya Praha 6
Měla jsem to kousek od domu a jsem ráda, že jsem si je vybrala. Přinesla jsem fotku co chci, dodala stužku, aby ladila k barvě svatby. A to stačilo, výsledek byl skvělý. Vydržela krásná celý den.
svatební prsteny
Snubní a zásnubní prsteny Žabka
Výborná volba, příjemní lidé, kteří svoji práci dělají poctivě. Prstýnek byl přesně dle mých představ. A navíc skvělá cena. Určitě se vyplatí vydat se na Smržovku ať jste odkudkoliv.
účes
Barbora Holá - Svatební líčení a vlasový styling
Viz Make-up
make-up
Barbora Holá - Svatební líčení a vlasový styling
Skvělá profesionálka a taky skvělý člověk. Na zkoušku i na samotný den dorazila ke mě domů. Ukázala jsem jí pár fotek a pak už se do toho pustila. Výsledek líčení skvělé přesně dle mých představ, výrazné. A účes. Stačil pouze jeden protože hned ten první byl skvělý, měla jsem svoje clip in příčesky a co předvedla bylo opravdu dokonalé. V den svatby bylo vše ještě lepší :). A poradila si skvěle i se závojem, který jsem chtěla až úplně dolů pod drdol. Prostě volba číslo jedna.
svatební šaty
Svatební salón Maya - Praha
V tomto salónu jsem konečně našla své vysněné šaty. Nechtěla jsem širokou sukni. A proto když mě slečna přinesla moje favority víc jsem se nerozmýšlela. Všichni jsou moc příjemní, úpravy nejsou problém a výběr je opravdu velký. Šaty jsem pak ani nechtěla vracet jak byly krásné :)
koláče
Maminka
Koláčký pekla maminka a byly dokonalé. Vláčné, máčené v rumu a obalovné v cukru, žádné dusivé s ošklivými suchými okraji.
dorty
Terezčiny domácí dobroty, Stará Boleslav
O dortu se mluví ještě teď a hodně hostů na něj s láskou vzpomíná po tom co si 2x přidali :D. Myslím, že to je nejlepší doporučení.
Žádné příspěvky