coverphoto
Neaktivní

rhonwyn

Kateřina  /  35 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
najdete me i zde :) http://www.facebook.com/ScarlettCissa
zaregistrovala se 14. čvn 2012
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 4. 5. 2013
3983
dní po svatbě
Aktivita
5 příspěvků ve fotoblozích
98 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +3
Svatební album
Kateřina a Vladimír
4. 5. 2013 Brno | 7 fotek
fotograf
Pavel-Slaughter-Jelinek
Puvodne jsem chtela, aby si Pavel svatbu uzil vicemene jako normalni host, ale kdyz mi hlavni fotograf odpadl, nevahal a nafotil mi muj den on:) Jako vzdy spoluprace s nim byla skvela, nebranil se navrhum a sam vymyslel ruzne pozy:) S vyslednymi fotografiemi jsem hooodne spokojena. A prezil me uhaneni o fotky a ani nenadaval :D Vtipny, alternativni fotograf, ktery nikdy nenecha kamarada ve stychu :) Taky moc dekuju :)
doplňky ženicha
HannahB Fashion
ly. Vzala si kvuli me 2 mesice volno od korzetu a venovala se jen mym satum. Ruzne jsme merily, premerovaly, vymyslely, jak co udelat a nakonec z toho vysly opravdu saty pro ktere bych vrazdila. A na svatbe mely saty obrovsky uspech!!! chvalili mi to i lidi, kteri urcite obleceni nijak zvlast neresi, a kdyz jsem vychazela po schodech nahoru slysela jsem padat celisti pritomnych dam:) Takze pokud si chcete nechat usit korzet na miru a potrapit svuj pas, nebo si nechat usit saty zase podle vasich snu HannahB fashion je proste jasna volba. Moc dekuju a doporucuju!:) Taky usila kravatu a kapesnicek pro meho muze ze stejne latky jako saty :)
svatební šaty
HannahB Fashion
Http://hannahb-corsetry.cz/ - Takze spousta z vas jste urcite byli zvedavi, kdo mi stvoril saty mych snu? Byla to 22leta kocka, ktera v Brne a mozna i na cele morave drzi prim na vyrobu korzetu na miru. Asi pred dvema lety jsem si u ni nechala usit svuj prvni kousek. A pak dalsi. A byla jsem vazne spokojena. A to tahle slecna neni vyucena svadlenka!!! Vse se naucila sama a sije pri studiu vysoke skoly. A kdyz jsem pred svatbou vymyslela jak by mely vypadat me saty ale mela jsem omezene financni moznosti, protoze original od viviene Westwood by stal stovky tisic, tak jsem ji rekla "hele dam ti cca 10 000 a vyrobis mi saty inspirovane Ditou?" rekla" jo jasne, to by nemel byt problem". :) Asi nejvetsi problem byl s vyberem latky. Ruzne sateny nemely tu potrebnou barvu, kterou jsem si predstavovala, a kdyz mi pak ukazala ten hedvabny dupion, volba byla jasna... S nicim horsim uz jsem se nemohla spokojit. Propocitaly jsme to, a rekla, ze i tak i kdyz metr latky stal asi 450,-kc by jsme se do tech 10k nejspise vlez
svatební prsteny
ROTAX - SNUBNÍ PRSTENY, specializovaná prodejna
byly do dvou tydnu hotove, rychlovka:)
bižuterie
ebay
doporučuji
svatební oznámení
sama navrhla, upravil a vytiskl http://www.idigi.cz/
doporučuji
výzdoba
Dělala jsem sama :-)
doporučuji
ženichův oblek
pan Horký z Pohořelic
doporučuji
Žádné příspěvky