coverphoto
Neaktivní

rezavaliska

Eliška
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 14. led 2020
bydlí v městě Ostrava
Info o svatbe
Svatba byla 23. 8. 2020
1335
dní po svatbě
Aktivita
7 příspěvků ve fotoblozích
114 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +7
Svatební album
Eliška a Adam
23. 8. 2020 Opava | 11 fotek
květiny
hanacha - hana chlupatá
Jestli někoho doporučuji na květiny, tak právě paní Hanu. Měla jsem od ní 4 květiny na stůl, věnec do vlasů, 2 kytice pro maminky, korsáž pro ženicha, svatební kytici. Jednání bylo perfektní a květiny byly opravdu nádherné. Paní jsem dala poměrně volnou ruku, řekla jsem ji jen svou představu (zahradní a luční květiny). Za mě naprostá spokojenost.
ženichův oblek
park avenue ostrava
Doporučujeme všemi deseti! Obzvlášť prodejnu v Ostravě. Paní kolem ženicha pobíhala více než půl hodiny. Naprosto perfektní servis. Pomohla při výběru, poradila a snažila se najít to nejlepší pro mého partnera. Oblek byl za týden upravený (zkrácení nohavic atd.). Za nás velká spokojenost.
výzdoba
penzion setina
Věci k výzdobě jsme sehnali po známých a většinu taky vyrobili sami. Den předem jsme je přivezli na Setinu a oni už se o to postarali. Setina obstarala výzdobu tabule (ubrus, běhoun, ubrousky, mašla na židle). A musím říct, že se jim to povedlo dokonale naaranžovat. Bylo to kouzelné, nádherné a předčilo to mé očekávání.
účes
sama sobě :)
Den předem jsem si natočila vlasy na podomácku vyrobené "natáčky", ráno v den svatby rozpustila, doupravila, dala pěnu, zastříkala lakem. Vlny vydržely až do druhého dne :)
make-up
petra dychusová
Make-up mi dělala má kamarádka Petra Dychusová. Už na zkoušce dopadl make-up na jedničku a během svatebního dne držel jako ďas. Rtěnku jsem měla Maybelline Superstay Matte Ink a přežila všechno! Připadala jsem si jako princezna :).
obuv
ccc
Letní sandálky ve stříbrné barvě za úžasných 299 Kč. Svatba byla v létě a já chtěla botky, které pak vynosím. Takže spokojenost :)
podvazek pro nevěstu
stoklasa - ostrava
Za cca 139 Kč :-) Neškrtil a během dne jsem o něm ani nevěděla.
svatební šaty
aliexpress
Měla jsem jasnou představu o šatech, koukala po salonech a nakonec jsem je našla na Aliexpressu za 900 Kč :-D Objednala jsem si barvu Ivory a vybrala variantu se šněrováním vzadu (ještě měli na zip). A naprostá bomba. Za ty peníze úžasné a všichni byli v šoku, že jsou z Aliexpressu :-).
Žádné příspěvky