coverphoto
Neaktivní

qlarinka

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 19. říj 2019
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
286 příspěvků ve fóru
3 inzeráty
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
fotograf
@fotoserda
Lukáš má focení jako koníček, ale naše svatba nebyla jeho první. Byli jsme moc spokojeni, že se přirozeně vmísil mezi hosty a nic podstatného mu neuniklo. Přicházel s vlastními nápady, ale vítal i ty naše. S fotkami jsme moc spokojení :)
svatebni koordinátor
svědkyně
DĚKUJI mé úžasné sestřičce a zároveň svědkyni, lepší koordinátorku jsme si nemohli vybrat.
svatební oznámení
vlastní
Prolezla jsem toho hodně, ale i když jsem našla spoustu krásných nápadů, pořád jsme to "nebyli my". Nakonec jsem tady objevila doporučení na stránku Canva a udělala si vlastní návrh s naší fotkou, vše jsem pak vytiskla na obyčejné tiskárně, podlepila kraftovým papírem a dozdobila. Canva se mi osvědčila a vytvořila jsem v ní pak i všechny ostatní tiskoviny.
etikety na láhve
vlastní výroba
Vyšla jsem z vlastního návrhu svatebního oznámení a tiskli jsme na obyčejný bílý "samolepkový" papír. Graficky zpracováno v Canva.
květiny
zvenkukvítí
Neskutečně úžasná práce! Od holek se mi líbí všechny kytičky, které jsem viděla, ať už je dělaly v jakémkoli ročním období a jakékoli barvě. S Lucinkou jsme se viděli o Vánocích a přišla s několika úžasnými nápady nejen na samotné květiny, ale i na výzdobu obecně. Neměla jsem moc představu o konkrétních květinách, ale chtěla jsem něco, co v době svatby opravdu roste a bude to spíš luční. Realita předčila mé očekávání, kytičky byly úžasné, dle domluvy "voňavé" a dokonce jsem měla v kytici několik fialových borůvek :) Moc mě potěšilo, že se na autory květin hosté ptali, a to nejen ženy, ale dokonce můj táta, a to je co říct.
výzdoba
vlastní
Aspoň k něčemu byla ta korona dobrá, vyrobila jsem spoustu dekorací, na které bych jinak neměla čas.
zásnubní prsten pro nevěstu
kouřil brno
Netuším, jak muž vybíral velikost, protože jsem nikdy prstýnky nenosila, ale perfektně se trefil a vybral úžasně.
svatební prsteny
šperky4u
Manžel nemůže nosit prstýnek do práce a vlastně ho nechce nosit vůbec, tak jsme se nakonec domluvili, že si pořídí nějaký obyčejný z chirurgické oceli, aby měl na obřad aspoň něco. Vybrali jsme na internetu podle velikosti změřené u zlatníka, ale byl mu velký, povedlo se nám ale vyměnit ho za jiný v kamenné prodejně. Finální je o 2 velikosti menší, krásnější a mnohem lépe se hodí k mému z bílého zlata.
Žádné příspěvky