coverphoto
Neaktivní

petulkavt

Peťulka
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 8. lis 2010
Info o svatbe
Svatba byla 27. 8. 2011
4583
dní po svatbě
Aktivita
19 příspěvků ve fotoblozích
256 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Srpen 2011
Sledované fotoblogy (10)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +79
Svatební album
Peťulka a Karel
27. 8. 2011 Brno | 83 fotek
účes
Renata Saulová ze studia Zachová, Brno-Ivanovice
Můžu jen a jen doporučit. Skvělá kadeřnice, která o mé vlasy už pár let pečuje. V den svatby učesala nejen mě, ale i moji svědkyni. Oběma nám účes vydržel až do ranních hodin..
make-up
Veronika Němcová ze Studia Zachová,Brno-Ivanovice
Naprostá spokojenost..Veronika je moc šikovná a hned věděla, jaké líčení se ke mě hodí..Jelikož se skoro nemaluji, tak jsem měla trochu obavy, jak budu vypadat. Ale líčení bylo jemné a decentní a já se i díky tomu cítila naprosto skvěle.
svatební šaty
Svatební šaty MADORA
Naprostá spokojenost. Můžu doporučit všema deseti. Nechala jsem si tady ušít šaty i bolerko a vše bylo naprosto perfektní a dle mých představ. Nikde nic nepřebývalo, nikde nic nechybělo - prostě nádherné a perfektně padnoucí šaty na míru. Skvělá je nejen cena, která byla za zcela nové šaty nižší než pujčovné ve většině salónů, ale hlavně taky přístup všech lidí v Madoře. Ať si vymyslíte cokoli, tak zkrátka pro ně nic není problém.
ženichův oblek
Koutný Prostějov
Oblékli ženicha od hlavy až k patě..Nic pro ně nebyl problém, jak drobné úpravy obleku tak třeba sehnat a dovést vestičku potřebné velikosti přes celou republiku..
bižuterie
http://www.fler.cz/bleriot
"Má osobní návrhářka"..vyrobila mi nádhernou sadu - náhrdelník,náušnice i náramek..přesně dle mých představ..Když si navíc moje sestra 2 týdny před svatbou vzpomněla, že vlastně nemá co k šatům,tak tyhle zlaté české ručičky dokázaly přes víkend vyrobit hned 3 sady jen pro ni..
víno
strejda Zdenek
Když má člověk v rodině vinaře, tak je jasné odkud bude mít víno na svatbu..Stejdovi patří náš velký dík, neboť nám vybral opravdu moc moc dobrá vína..
svatební oznámení
Nevěsta s ženichem
Oznámení, pozvánky i kartičky o darech jsou domácí výroba. Vše bylo takové, jaké jsme si to sami vymysleli a jak jsme si přáli aby to vypadalo..
květiny
Květiny M.Huzsárová, Brno
Jednoznačně nejlepší květinářství co znám..Nejen moje svatební kytice, ale i kytice pro maminky, babičky, svědkyni a švagrovou byly naprosto úžasné a podle mých předstva..Přesně to, na čem jsem se s floristkou domluvily..Měli jsem od nich i korsáž pro ženicha a svědka a taky květinovou výzdobu na auta..Jelikož jsme se fotili před obřadem, potřebovali jsem kytky vyzvednout brzo ráno..a v tomhle květinářství byli ochotni kvůli nám i dřív otevřít..No prostě maximální spokojenost..A to nemluvím ani o té ceně, která je na střed města vážně perfektní..

Ahoj všichni, nemáte prosím někdo tip na dobrý hotel nebo pension v Pardubicích a blízkém okolí, kde by bylo možné uspořádat oslavu/hostinu? Bezbariérové místo i s ubytování pro 40 - 50 lidí..Babička s dědou budou slavit diamatovou svatbu a hledáme místo, kde to oslavit. Díky moc

To to letí,to to letí..jako by to bylo včera, co počítadlo ukazovalo 100 dní do svatby a najednou je tam zase rovná stovka..tentokrát už po svatbě..

Tak dnes je to přesně 83 dnů od naší svatby a včera jsem se dozvěděla, že za 183 dnů bude v rodině další svatba. Moje sestřička se bude v květnu vdávat a poprosila mě, zda bych ji šla za svědka..Těším se na plánování další svatby..

Holky, přijde vám moc nebo málo dát za 1 kg drobného cukroví 340,-Kč ? Já už si s tím cukrovím nějak nevím rady..