coverphoto
Neaktivní

padlasvetluska

J.
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Prdlá holka, věkem přes 30, xichtem na 20 :D... Perfekcionalistka, pedantka, snílek a romantik...
zaregistrovala se 11. dub 2019
Info o svatbe
Svatba byla 30. 5. 2020
1400
dní po svatbě
Aktivita
8 příspěvků ve fotoblozích
26 příspěvků ve fóru
11 inzerátů
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +26
Svatební album
J. a M.
30. 5. 2020 Náchod | 30 fotek
svatební oznámení
zuzadesignstore
Oznámení jsem objednávala spolu s kartičkou s pozváním ke stolu, kraftovými obálkami, nálepkami a knihou pro hosty. Vše probíhalo bez problému, jediná kniha měla zpozdění. Oznámení přišlo asi 2 týdny po objednávce (tj. leden 2020), ale ta kniha mě stála dost nervů. Bohužel se zde zasekla komunikace a paní se pořád vymlouvala (jednou na tiskárnu, podruhé na poštu, potřetí na koronavirus). Ano, chápu, stát se to může, ale jedna kniha trvala vlastně přes 4 měsíce výroby - přišla přesně 2 dny před svatbou, kdy jsem pro jistotu již měla u sebe jinou knihu, protože jsem nevěřila, že přijde. Až na tento incident jsem byla s oznámením spokojená. K oznámení jsem přidávala voskovou pečeť z aliexpressu s našimi iniciály. Spolu s oznámením jsme ještě dávali "letáček s informacemi" - jak se dostat na místo, jaký dresscode, jak je to s ubytováním apod.
svatební šaty
svatební salon style mode, pardubice
Původně jsem si šaty chtěla nechat šít. Proto jsem zvolila půjčovnu, že si okouknu ten typ šatů a zjistím, jak by mi slušely. No prostě hrůza. Takže jsem přešla na plán B) šaty si rovnou půjčit. Navštívila jsem několik salonů v Pardubicích i HK, ale musím říct, že zklamání. Šaty ve větších velikostech (46-48) otřesné - korzetové, šlehačkové, nic pro mě. Jednání dam a slečen v salonu neprofesionální (např. se mi stalo při rezervaci času, že mi slečna dost nehezky řekla, že velikosti na tlusté nemají, ať zhubnu... nebo v jiném salonu zase na všechny šaty mi bylo tvrzeno, jak moc mi sluší, jen za účelem půjčovného). Až jsem narazila na Style Mode. Ano, ceny jsou vyšší, ale nelitovala jsem ani sekundu. Nejen, že mi bylo nabídnuto několik šatů v mé větší velikosti, ale jednání bylo opravdu profesionální. Za mě 10/10...
hostina
hotel rýzmburk, okres žernov
Moje jedna z podmínek pro svatbu bylo to, aby vše (tzn. obřad, hostina a ubytování) bylo na jednom místě a aby to dělalo dojem statku či něčeho podobného. Zároveň aby to bylo blízko bydliště a aby dobře vařili. Po několika návštěvách statků a podobných zařízeních jsme se na doporučení dostali na statek na Rýzmburku, nedaleko Babiččina údolí, kde jsme už sami několikrát večeřeli. Paní majitelka je milionová, všude nás provedla, několikrát jsme se sešli kvůli probrání detailů. Ve všem nám vyšla vstříc. Co se týká jídla, tak naprostá pecka - jejich žebra, mini bramborové rösti, hranolky a tatarák byli bomba!!! Opravdu se tohle povedlo a hosté ani jednu minutu neměli hlad a žízeň a po zpětné vazbě se to potvrdilo i u svatebčanů. Pokoje luxusní, prostory nádherné, personál boží. Paní majitelka se se všemi svatebčany osobně rozloučila, což se jen tak nevidí.
dárky pro hosty
domácí výroba
Jako dárečky pro svatebčany jsem zvolila mini mýdla, která jsem vyráběla sama. Zabalila jsem je spolu s dřevitou vlnou jako podkladem do krabiček z aliexpressu. Druhým dárečkem byly perníková srdce, které pekla a zdobila moje maminka.
dorty
kavárna fidla smirice
Svatební dort a lepší zákusky jsem objednávala z kavárny Fidla, Smiřice. I přes koronovou krizi nám paní majitelka vyšla vstříc, byla ochutnávka dortů (zákusky jsem nechtěla, známe je). Další významné plus bylo v dopravě (dost cukráren nedováží na místo), dále i komunikace a také jeden můj zvláštní požadavek - udělat pár zákusků bez laktózy. Vše splněno na jedničku, dost vynikající, zákusky jakbysmet. Já z 6 druhů ochutnala jen jeden jediný, a to až v noci. Skoro vše od Fidly se snědlo... Klasické zákusky jsme objednali ve výrobně v Josefově a to jako mini zákusky (např. větrníky, kremrole, špičky, punčáky aj.) a to zejména kvůli starším svatebčanům a nakonec to dělalo i dobrý dojem na stolech, protože ty "lepší" od Fidly jsme měli ve sladkém baru...
hudba
skupina drops
Tuto skupinu jsme slyšeli hrát na svatbě mé kamarádky a i já jsem se pro ní rozhodla. Cena za 8h byla i s dopravou 15.000kč, ale stálo to za to. Zahráli cokoli - od dechovek, před české, zahraniční. Jejich zpěvačka je paní Zpěvačka a i hosté si je velmi chválili. Za mě 10/10.
make-up
lenka sládková
Lenka spolu s Matějem jsou našimi kamarády, takže jsme je využili. Podmínkou však bylo to, že chceme, aby si svatbu užili a aby nepracovali příliš. Matěj i Léňa jsou profesionálové každým coulem a tuhle dvojici si nemůžu vynachválit. Co se týče vizáže, Lenka mi dělala jak make-up, tak i účes. Make-up se i pod náloží slz a potu celý den ani nehnul a byl dokonalý. Co se týče vlasů, tak jsem nedoufala, že by šla ta moje neposedná a jemná sláma zformulovat do takového účesu, který jsem chtěla a aby hlavně držel. Lenka je kouzelnice, vše bylo dokonalé...
fotograf
matěj sládek
Matěj je náš kamarád, takže spolu s jeho ženou Lenkou (vizážistka) jsme je využili. Podmínkou však bylo to, že chceme, aby si svatbu užili a aby nepracovali příliš. Matěj i Léňa jsou profesionálové každým coulem a tuhle dvojici si nemůžu vynachválit.
Žádné příspěvky